Téves munkabérutalás a nagy Klikk?
Dolgoztam egy iskolában , leszámoltam de utána ! A jövő hónapban utaltak 110 000 ezer forintot . Van adósságom a bankszámlán , így csak a hóvégi kivonaton láttam az adott hónap végén . Na meg kaptam levelet a klikk-töl fizessek vissza 140 000 ezret . Mert az igazgató szabin volt , meg a titkárnő nem ért stemplizőhöz ...... Visszaadom ez egyértelmű ! De csak annyit amennyit utaltak , ha lehet részletben mert engem is fojtogatnak banki adósságok. A mostani bérszámfejtőnk is azt tanácsolja , hogy adjam vissza mert ez Jogalap nélküli gazdagodás , de nem munka bér mert a jogviszonyom egyértelműen megszűnt , amivel a foglalkoztatónak is tisztában kell lennie , csak ha nem egyezek meg az összeggel kérhetek bizonyítást bírósági tárgyaláson , mert szerinte fizeti meghagyást adnak be közjegyzőhöz az általuk kért összegről ami nem egyezik a számlán lévővel , ha többet kérnek .. Így úgy érzem az jogalap nélküli elszegényítés . Megbeszélni velük csak levélben szeretném mert ők csak a sajátjukat mondják meg írjak alá mindent ...
Valaki ha tud tanácsot adni nagyon megköszönöm !
"jogalap nélküli elszegényítés"? A' meg mi?
Add vissza minél hamarabb, különben perelni fognak.
Valszeg kamatokat kérhetnek rá, de nem olyan sokat, hogy 140k legyen.
Bocsi ez csak szegény poén volt " jogalap nélküli elszegényítés "
A jogi kifejezés inverzét használtam .
Nem kamat, hanem amit a munkabérem után befizetek járulékokat , mikor nem is voltam az alkalmazottjuk .
Tehát azt az összeget szeretném visszaadni csak részletben , ami a számlámra jött kereken amit utaltak , a többihez semmi közöm szerintem .
110e forintot kell visszaadnod - de azt minél előbb, mert az jár nekik vissza!
Semmi mást nem vagy köteles fizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!