Állásinterjúra jelentkezem ügyvédi irodába titkárnő. Kérnek fizetési igényt megjelölni, mennyit írjak?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez sok mindentől függ mégis kell valamit írnom. Mennyit keres egy ügyvédi irodában egy titkárnő?2010. febr. 10. 12:11
1/7 anonim válasza:
Sok mindentől függhet az összeg. Budapest vagy vidék, jól menő ügyvédi iroda, vagy csak egy kisebb, Milyen végzettséggel hirdették meg? érettségi, ügyvédasszisztens?
Szóval így még egy ügyvédi irodában dolgozó titkárnő sem tudna mit mondani.
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem 80-nál többet nem nagyon fognak fizetni. Bár én kisvárosban lakom, az egyik barátnőm is ezt csinálja, ő ennyit keres. Neki kb. 105 ezer körül van a bruttója.
4/7 A kérdező kommentje:
Budán ügyvédi iroda, az álláshirdetésből nem derül ki,hogy mennyire megy jól. Kérnek angolt és felsőfokú végzettség előny.
2010. febr. 10. 14:48
5/7 anonim válasza:
És van felsőfokúd? Azzal azért többet is kérhetnél Budán, nyelvvizsgával....
6/7 A kérdező kommentje:
Igen van diplomám, nyelvvizsgám és használni is tudom a nyelvet.
2010. febr. 11. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!