Phantom Shopping cég mikor szokott utalni?
Szia!
Én is új vagyok náluk,januárban voltam először tesztelni,és a mai nap kaptam pénzt..Csak nem igazán értem,hogy mennyit,mert 3 munkám volt,úgy volt,hogy egyenként 1500ft-ot kapok,tehát 4500ft-ot,viszont alig 600ft-ot utaltak..Lehet,hogy ami a neten fel van tüntetve az a bruttó bér,és szinte megtizedelik,mire hozzánk ér..Ha így van,akkor tényleg többet kell a vásárlások alatt költeni,mint amit megkaptunk
Átverés az egész, nevetségesen alacsony pénzt adnak, és a végén valamilyen címszóval leveszik a pénz felét.
Megalázó munka, inkább pucolnék wc-t helyette.
Mindenki aki ebben gondolkodik HAGYJA ABBA!
Vannak remek alkalmi és diákmunkák, bármit, csak ne a csalókat támogassátok.
Kedves utolsó!
Nem átverés, nem vonnak le pénzt.
Régóta csinálom, havi 20ezer körül megkeresem.
Amikor megcsinálod a munkát, ellenőrzik, majd kiküldik annak a cégnek ahol voltál. Utalás 4-6 hét, de az oldalon is fel van tüntetve. Először ők utalnak valamennyit, pár száz forintot, ami az ő %-uk, majd a cég fizeti a többit rá pár napra.
Adózni nem kell belőle, ami az oldalon fel van tüntetve , azt meg is kapod. Ha elérné éves szinten a 600.000-ret, akkor kellene adóznod utána.
Valóban kb.egy hónap,amíg utalnak.
Én abbahagytam,mert egyszerűen nem érte meg a sok utazás,amivel jár,azt a 800-1500ft-ot.Akinek sok a szabadideje vagy nagyon nincs munkája ajánlom
Kedves Dávid.
Én is Dávid vagyok. Nem fogom egekbe magasztalni a céget, de egy biztos: Mindig időben fizetnek. Csak akkor kaphatsz kevesebbet, ha trehány módon töltöd ki a jegyzőkönyvet, pénzt pedig csak akkor nem kapsz, ha elrontod az előre megbeszélt szituációt. Ez így korrekt. Ők ezzel dolgoznak. Ne harácsolj azért mert te talán nem tudtál elvégezni egy tesztet a megbeszéltek szerint.
Én is hibáztam, fel is hívtak, elnézést kértek, de a bizalom megmaradt és kapok tőlük további munkákat.
Hó 15-ig fizetnek minden előző havi munkát.
Nekem bejön. Egyáltalán nem alja munka. De te nyugodtan takaríts wc-t, ha az jobban megy a profilodhoz. :)
Nem ebből kell megélni, de ha amúgy is jár az ember a városban ebből azért elég szép plusz jövedelmet is össze lehet kalapálni. :) Változatos, izgalmas. Habitusa válogatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!