Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jártas vagy használt ruha...

Jártas vagy használt ruha válogatásban? Segítesz?

Figyelt kérdés
Mi a munka menete egy ruhaválogatóban?
2015. febr. 3. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint a ruhaválogató munkakörre gondolsz?
2015. febr. 3. 12:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra! bocsi, ha félreérthető voltam!
2015. febr. 3. 12:39
 3/5 szil19 válasza:

Csak tippelni tudok és remélem jó a meglátásom, hogy méret és minőségi kritériumok alapján kerülnek válogatásra.

Ezt csak abból gondolom, hogy sokat járok turkálóba és ott így vannak szelektálva.

2015. febr. 3. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam ott volt olyan rész, ahol az előválogatott és felárazott ruhákat kellett átnézni, lopásgátlóval ellátni ár szerint, a drágábbakba 2-öt is kellett tenni, majd vállfára felrakni, ezután meghatározott sorrendben felaggatni, pl szoknya, nadrág, stb.. Akkor a sima vállfásnál hozták a raktárból a nagy ládákat, ezekben ömlesztve volt ruha, ezekre egy gyors pillantás, hogy nem-e foltos és szakadt, és szezonális-e, ha ezeknek megfelelt, akkor felrakni vállfára, a sorrend szintén adott volt, majd zsákba belehajtogatni, felcímkézni. Ennél a résznél van, mikor behozzák egyik városból a visszajövőt, azon kell kicsit frissíteni, gyorsan átnézni, ami nem tetszik kivenni, pár újat belerakni és mehet is másik városba. A sima kilós részen nem voltam, ott hajtogatnak. Nem egy nagy valami, semmi szakmai ismeretet nem igényel, nagyon hibázni sem lehet. Volt 2 10 perces szünet és egy fél órás ebédszünet, kezdetét és a végét sípszó jelezte, kamerák figyelnek, mert a talált pénzt elméletileg le kellene adni, amúgy szólt a zene, eltelt az idő.
2015. febr. 3. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2015. febr. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!