Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik valós internetes...

Létezik valós internetes munka, kipróbáltátok már?

Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

Nem, neked nem letezik. Az internet nem penzfa, ha nem ertesz semmihez, ott sem kapsz olyan munkat, amiert fizetnenek.

Ugynevezett 'internetes' munka van, csak ahhoz tudni is kell valamit. Reklamnezesert, kerdoivek kitoltogeteseert nem fogsz penzt kapni.

2015. jan. 28. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Már hogyne létezne! Lehet pókerezni, rulettezni, tőzsdézni, pcm-ezni, elsődleges nemi szerveidet kamerába mutogatni, ezekért -ha szerencséd van- még pénzt is kaphatsz.
2015. jan. 28. 12:13
 3/9 A kérdező kommentje:
aha csak azért kérdeztem,mert valaki mesélte hogy neten 2 perc alatt 2 eurokat keres,csak nem ismerem az illetőt,és fél füllel halottam,de ez így van ha nem értesz semmihez akkor nehézkes neten csinálni a pénzt,poker ilyeneket tudom,hát azért köszi a hozzászólásokat
2015. jan. 28. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Tanuld meg, hogy a messziről jött ember azt mondd amit akar.

Ha nem ismered, akkor miért nyeled be azt amit mond 1 az 1 ben???

2015. jan. 28. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
nem nyelem be,csak félig :) kíváncsi voltam arra h igaz e,de selytettem h nem,akkor mindenki otthon dolgozna logikusan,kivétel aki nem,kaptam emaileket h internetes munka,rá mentem,és utána úgy ahogy van le is töröltem, mert amelyik azzal kezdi h fizessél,az már alabba bukta
2015. jan. 28. 18:56
 6/9 anonim válasza:
Talán a whitepins+ -ról lehetett szó.Én is nekiálltam de még nem tudom hogy működik-e.A 90. naptól lehet pénzt keresni ha minden igaz,a munka pedig annyi hogy képeket kell összehasonlítani az alapján hogy melyik tetszik jobban.Az oldal tulaja a nevét adta hozzá és elég lelkiismeretesen válaszol a felhasználók kérdéseire.
2015. febr. 1. 21:05
 7/9 McEnroy válasza:

A whitepins+-ról csak annyit, h az egyik ismerősömnek február végén jár le a 90 nap, és ebből kb. 3-4 nap kimaradt neki, mert nem jött be az oldal, vagy lefagyott és már nem tudott visszalépni. Így nem tudom, hogy szegény megkapja-e a pénzt vagy nem. Ma kapott egy emailt amiben ez állt, mellesleg szegény nem sokat ért belőle, egy magyar srác ajánlotta neki, de az meg nem válaszol egy emailre sem már:

(Ha esetleg valaki tudja ezt értelmezni, az írjon, köszi)

After the introduction of recommending-a-friend we have ascertained that WhitePins+ is a victim of misinterpreted recommending-a-friend.

We have tried to intercept this fact during the commission but we did not manage it.

Because of this, the recommending-a friend and the bonuses will be ceased until futher notice. All accounts will be checked concerning the IP-address during image comparisons. Moreover, further parameters according to the click behavior, with suspicion of twin accounts will be checked and also the verification of every account. During this period please do not open new support tickets because we have to answer those tickets which had been opened earlier.

During this check we can not do any payouts.

All WhitePins+ accounts are set on sleep mode. Sleep mode means that every trendscout can do image comparisons but he or she can not request any payouts.

Only if all accounts are checked, WhitePins+ can proof that no money will be paid out to fake accounts.

Those who are under suspicion will get an email and will be requested to give a statement. WhitePins+ reserves to close an account if there is a reasonable suspicion.

Hereby we declare that Ralf Gradl has no business connection with WhitePins+. He was not engaged in business for WhitePins+ until today. We request to adhere to the sphere of personal privacy of Ralf Gradl and to respect it. Thank you.

February 2015 - Adolf Bauer, CEO

2015. febr. 4. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyi a lényege, hogy minden számlát ellenőriznek a sok visszaélés miatt, de a kifizetéseket addig felfüggesztik.
2015. febr. 4. 10:42
 9/9 mrgold válasza:
Nem biztos, hogy alapból bukta, én 20€-t fektettem be, a második héten visszajött, azóta is folyamatos a heti 5-10€. Csak, mint mindent, ezt is tanulni kell és jó csapatmunka!
2015. márc. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!