Bontott már fel valaki pályakezdői szerződést?
tudom hogy nem megfelelő kategóriában írom a kérdésem, de a munka kategóriát nem találtam, Pályakezdő szakmunkás vagyok,
a szerződésembe 09:01 tol fog alkalmazni a főnököm, de én ezt a szerződést, csak december 15 körül írtam alá,
most kaptam 1 másik ajánlatot külföldről, és fel szeretnek mondani, viszont a szerződésembe az áll hogy ""felek megállapodnak abban hogy amennyiben a munkaviszony a projektidőszak alatt tart a munkavállalónak felróható okból szűnik meg, azaz munkáltatói azonnali hatályú felmondással a munka törvénykönyvéről szóló 2012 évi I. 78 paragrafus (1) bekezdése ok miatt vagy munkavállalói felmondással a munkavállaló kártérítési kötelezettséggel tartozik a kártérítés mértéke a munkavállaló négyhavi távolléti díjának összegéig terjedhet""
arra lennék kíváncsi hogy ez most mit is jelenthet?
tehát ha én felmondok, akar 4 havi fizetésem is visszafizethetem neki? valaki magyarazza el kerem
tavaly 2014 09:01 kor indult ugy van irva a papiron,
de en csak 2014 12-ho valahanyadikan irtam ala
A gyakorlatban egy forintot nem kell fizeted mert minden sarkon van egy munkanélküli aki átvenné a helyed tehát nem károsítod meg azzal hogy nincs aki dolgozzon.
Gondolom nem 8 órába vagy bejelentve és szabadságot se kaptál(ez a megszokott manapság) tehát egy szava nem lehet a főnöködnek ha felmondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!