Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismeri valaki az alábbi...

Ismeri valaki az alábbi közvetítőcéget? Ez is kamu lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 27. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Őszintén... nézz már rá erre a "weboldalra" :D Szerinted? :D
2015. jan. 27. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egy általános iskolás csinálta :)Úgy tudom, az USA-ba nem közvetítenek Magyarországról munkaerőt, csak au pair és társai. Az imént bukkantam erre az oldalra és furcsállom, hogy még működik. "több mint 15 év tapasztalattal"?
2015. jan. 27. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Jogi nyilatkozat:

Az oldal üzemeltetői magánszemélyek... :-)))

4/5 anonim ***** válasza:

Hányadék a weboldal, viszont akármilyen meglepő, weblapok készítésével foglalkozó cég készítette, akiknek fizetni kell a munkájukért. Vagyis ha kamu lenne ez a közvetítő, akkor nem hiszem, hogy pénzt áldozna egy weboldal elkészítésébe.

És elég sok infó is van róluk, ami alapján bármikor lenyomozhatók, szóval szerintem nem kamu. De fel kell hívni, el kell menni, meg kell nézni.

5/5 anonim ***** válasza:

Kb olyan, mintha azt mondanád, hogy összenézel külföldi portálokon állást, tudsz repülőjegyet foglalni. Meghirdeted az állásokat itt az oldalon, az érdeklődők meg fizessenek azért, hogy kiadják neked a címet és a tudnivalókat. Például , hogy a vízumot hogyan is kell intézni, de abban már nem segítenek hathatósan, hiszen nincs munkáltatói meghívás, szponzorkártya, stb, mert hát ugye a takarító nem feltétlen skilled worker...

Magánszemélyek, de még adószám sincs feltüntetve, hogy esetleg abból a bevételből ők adóznának is valamit, de iroda az van.

2015. jan. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!