Banki meló, elvállaljam?
Sziasztok, 3 éve könyvelőként dolgozom, nettó 200 ezer forintot keresek (elég jó hírű könyvelő iroda). Ma reggel kaptam egy hívást egy bankból (fősulin voltam gyakornokként, azonban a válság miatt nem tudtak felvenni), hogy felszabadult egy vállalati referens aszisztensi pozíció és rám gondoltak. (tapasztalatszerzés miatt mindenképpen ebben a pozícióban kell kezdenem, 2-3 évet minimum ebben a pozícióban is maradnék) Anyagilag ugyanúgy járnék. A könyvelést is megszerettem mára és előbb utóbb saját irodát is nyithatnék. A bank viszont gyerekkortól az álmom volt.
Ti mit választanátok? Tapasztaltabbak véleményére kíváncsi lennék. 25/F
"Anyagilag ugyanúgy járnék. A könyvelést is megszerettem mára és előbb utóbb saját irodát is nyithatnék. "
Ha nem tudsz legalabb 30-40%-al nagyobb fizut kialkudni, maradjon a konyveles. Sajat ceget - egyeni vallalkozast celozz meg, ezerszer jobb, mint masnak termelni a hasznot. Konyvelokre meg mindigis szukseg lesz.
"A bank viszont gyerekkortól az álmom volt."
Erzelmi kotodes, veszelyes dolog, probald lekuzdeni, az elet nem leanyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!