Ha te mondjuk eladó lennél, akkor amit 100 Ft-ért szereztél mennyiért adnád el?
Összetett kérdés, és elsőnek igaza van a lepontozás ellenére.
Én amiket 100-ért veszek, azokat 300, 400, 490-ért adom, néha extrém esetben 990-ért.
Fúú. Akkor elég nagy haszonnal dolgozok.
Szabad megkérdeznek, hogy miket árulsz?
Van saját boltod, vagy csak neten adod el ezeket? Pl vatera meg ilyenek...
Bár a 3-as válaszomat lepontozták, de nem igazán értem, miért, hiszen a kereslet (+ a konkurencia) nagymértékben meghatározza az eladható áru értékét.
Ha pl. veszek bizsut 100 ft-ért, amivel a neten Dunát lehet rekeszteni, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy 100 ft-ért sem lehet eladni. Vagy pl. vannak olyan dolgok, amiknek a szállítási költsége (posta, benzin) olyan magas, hogy egyszerűen nem éri meg megvenni a vevőnek. Pl. egy 100 ft-os könyv, ami jó nehéz, lehet akár 1.000 ft a postája és úgy már a vevőnek esetleg nem éri meg - ergo 100-ért sem veszi meg...
Mivel a kérdés általános volt, általánosan válaszoltam - ezért lehet, néhányan azt érezték, hogy ez haszontalan válasz :-) Pedig szerintem ez is hozzátartozik a kereskedelemhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!