Winsky kérdése:
Diákmunka Kaliforniában 2015 nyarán?
Figyelt kérdés
Hello, nyáron mennék ki rokonokhoz és szeretnék dolgozni is. Hol tudnék jelentkezni nyári munkára? 15 éves fiú vagyok kb közepes nyelvtudással.
Segítségeteket előre is köszönöm!
#fizetés #Amerikai Egyesült Államok #munka #angol #pénz #diákmunka #Kalifornia #nyári munka #Egyesült Államok
2015. jan. 21. 16:40
2/7 anonim válasza:
Amúgy meg ezt a rokonaidtól kéne megkérdezni, mert valószínűleg itt senki nem fogja tudni hogy milyen diákmunkaviszonyok vannak Kaliforniába.
3/7 anonim válasza:
Meg ha csak sima turista vízummal mész ki, akkor esélytelen hogy neked bárhol munkát adjanak.
4/7 A kérdező kommentje:
Lenne több helyen is lehetőség csak azt nem tudom hogy hol tudok jelentkezni és hogy mi kell hozzá.
2015. jan. 22. 07:50
5/7 anonim válasza:
Első körben USA-i állampolgárság, vagy zöld kártya, ami gondolom neked nem lesz.
6/7 anonim válasza:
Mert ugye el ne felejtsük hogy USA nem az Európai Unió hogy hopp kiugrok Londonba egy pár hónapra mosogatni.
7/7 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, 90 napos vízummal esélytelen, hogy legálisan dolgozz bármit is US-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!