Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen nettó fizetési igényt...

Milyen nettó fizetési igényt írnátok egy ilyen munkához?

Figyelt kérdés

Fuvarszervezőt keresnek egy multicégnél, jó angol nyelvtudással.

Magamról:

Igaz, csak egy gimi érettségim van, de 3 éve dolgozom hasonló munkakörben, jelenleg export-import ügyintézőként egy másik multinál. Ez bővebb feladatkör, nem kimondottam csak fuvarszervezés, de az is van benne, bizonyos szállításokra én szervezem a fuvarokat.

Az angolt jól használom, napi szinten levelezek és beszélek külföldiekkel.

Azért váltanék, mert egy másik városba szeretnék költözni. Konkrétan Pestre, ha ez számít fizu szempontból, szerintem igen.

Nettó 180-ra gondoltam, szerintetek ez reális?

A jelenlegi helyen (vidéken) nettó 150-et kapok, váltani nyilván csak felfelé akarok.

2015. jan. 20. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Első javaslat: BRUTTÓ bért kérünk, nem nettót, ugyanis a munkaadód nem tudja, hogy jár-e neked bármilyen adókedvezmény, ellenben a bruttódat fizeti.

A kérdésre visszatérve: Br. 200-250 közé lőném be. De még a 250 br.- is messze van a 180 nettótól.

2015. jan. 20. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Bruttó 250 az kevés érte. A brutális stressz amivel jár, nem ér meg ennyi pénzt. Bruttó 500-600 ezret is kifizetnek nagyobb céget.
2015. jan. 20. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Azt a 600 bruttót megnézném :)
2015. jan. 20. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha vidéken megkapsz 150-et nettóba és a helyedben 180-ért nem mennék fel Bp-re,mert tulképpen kevesebb pénzed maradna a drágább lakhatás miatt.
2015. jan. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!