Angliában mennyiből lehet megélni?
Fiatal vagyok, egy cégnél dolgozom, ahol itthonról lehet végezni a munkámat, egész jó fizetéssel.
Azon gondolkodom, vajon mennyiből lehet megélni Angliában, mondjuk Londonban.
Gondolok itt szállásra, étkezésre és egyebekre.
Aki kint él, tudna írni pár szót, hogy mi mennyire húzós odakint?
Angol nyelvtudással nincs gond.
Köszönöm.
lakásbérlés havi 200.000ft- tól (bevándorló negyed) 2.000.000. ig. (London belváros)
És minden másra is hasonlóan nagy a szórás.
pontosíts.
de kb 5x drágábban mint Magyarországon
Erdekes, hogy EU egyik legzsufoltabb, legdragabb, legkellemetlenebb klimaju varosaba kivankozol. Kanari szigetek mar minden tekintetben jobb, pl. Santa Cruz de Tenerife, Gran Canaria, olcsobb, jobb eghajlat, gyonyoru tajak...
Mas: ha X orszagban elsz egy ideig, altalaban illik ott adoznod a beveteled utan. A cegnek, aminek dolgozol, hol van a szekhelye? Ha valahol kulfoldon, akkor megfontolando a KATA, evi 6 milla bevetelig gyakorlatilag kb 10% ado van, ami tb-t is takar. Ha talalsz ennyire kedvezo adozasu allamot kulfoldon, szolj! (Ciprus/Malta - mar nem tudom melyik melyik :D szamomra nem jatszik az eghajlata miatt)
Lényegtelen hogy magyarországra kell-e adózni, ide biztos hogy egy fillért se fizetek be, büntessenek nyugodtan, aztán próbálják behajtani.
Szarok én már Magyarországba.
4-5 havonta jönnék haza 1-2 hétre szüleimhez és barátaimhoz.
Inkabb leadozod a beveteled 40%-at, mint 10-et?
Nem gond, ha majd 40-50 eves korodban pikkpakk elkobozzak a teljes vagyonod a be nem fizetett adok miatt?
Angliában annyit adózok, amennyit kell.
Magyarországra nem fizetek egy fillért sem!
"aztán próbálják behajtani"
Megpróbálják hidd el, és sikerül is nekik, lévén Anglia is az EU tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!