Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában mennyiből lehet...

Angliában mennyiből lehet megélni?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, egy cégnél dolgozom, ahol itthonról lehet végezni a munkámat, egész jó fizetéssel.

Azon gondolkodom, vajon mennyiből lehet megélni Angliában, mondjuk Londonban.

Gondolok itt szállásra, étkezésre és egyebekre.

Aki kint él, tudna írni pár szót, hogy mi mennyire húzós odakint?

Angol nyelvtudással nincs gond.

Köszönöm.

2015. jan. 20. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

lakásbérlés havi 200.000ft- tól (bevándorló negyed) 2.000.000. ig. (London belváros)

És minden másra is hasonlóan nagy a szórás.

pontosíts.

de kb 5x drágábban mint Magyarországon

2015. jan. 20. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Londonban legalább 2000 font nettó vagy afelett lehet azt mondani hogy jól élsz. Kissebb városokban olyan 1400-1500 nettótól felfelé. Mert ugyan ki lehet jönni a minimálbérből is, mêg Londonban is, csak az êletminőséged lesz egy sza*. Nem is tudom hogy sokan hogyan képesek évekig eltengődni 6-8 másik emberrel csak mert nem tudnak kifizetni egy lakást. 6 éve élek itt, ha csak közös lakás bérlésére futná, már régen nem lennék itt.
2015. jan. 20. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Erdekes, hogy EU egyik legzsufoltabb, legdragabb, legkellemetlenebb klimaju varosaba kivankozol. Kanari szigetek mar minden tekintetben jobb, pl. Santa Cruz de Tenerife, Gran Canaria, olcsobb, jobb eghajlat, gyonyoru tajak...

Mas: ha X orszagban elsz egy ideig, altalaban illik ott adoznod a beveteled utan. A cegnek, aminek dolgozol, hol van a szekhelye? Ha valahol kulfoldon, akkor megfontolando a KATA, evi 6 milla bevetelig gyakorlatilag kb 10% ado van, ami tb-t is takar. Ha talalsz ennyire kedvezo adozasu allamot kulfoldon, szolj! (Ciprus/Malta - mar nem tudom melyik melyik :D szamomra nem jatszik az eghajlata miatt)

2015. jan. 21. 08:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Lényegtelen hogy magyarországra kell-e adózni, ide biztos hogy egy fillért se fizetek be, büntessenek nyugodtan, aztán próbálják behajtani.

Szarok én már Magyarországba.

4-5 havonta jönnék haza 1-2 hétre szüleimhez és barátaimhoz.

2015. jan. 21. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

Inkabb leadozod a beveteled 40%-at, mint 10-et?

Nem gond, ha majd 40-50 eves korodban pikkpakk elkobozzak a teljes vagyonod a be nem fizetett adok miatt?

2015. jan. 21. 13:39
 6/11 goaus ***** válasza:
Szia! Korábban jól írták, London 2000 netto felett, vidéken 1500 a jó, ezek felett megéri. Mondjuk Londont én sem értem, sokkal jobb városok vannak kinn, Londonba én meccsekre utaztam csak, egy fél nap ott még sok is volt, borzalom már ami ott van. Délre lemész, Bournemouth v hasonló helyre, 6-700ért bérelsz egy kecót, 300 elmegy alapvető dolgokra, van reptér közvetlen ibizára meg hasonló helyekre. Angliában cég is jobb, nincs ilyen hülye számlázgatás meg stb szopatás, szarul keresel nem is adózol, ha jól keresel meg mit érdekel a 20-30 százalékos adó, amit eleve önbevallással készítesz...
2015. jan. 21. 13:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Angliában annyit adózok, amennyit kell.

Magyarországra nem fizetek egy fillért sem!

2015. jan. 21. 14:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2015. jan. 21. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

"aztán próbálják behajtani"

Megpróbálják hidd el, és sikerül is nekik, lévén Anglia is az EU tagja.

2015. jan. 21. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen féreg takarodjon is ki innen.
2015. jan. 21. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!