Kíváncsi lennék mennyi a burj al arab hotel bevétel. Valaki talált ezzel kapcsolatos infót?
Figyelt kérdés
megnéztem 650 millió dollárba került a megépítése. kíváncsi lennék hány év alatt hozta vissza az árát, gondolom nagy haszonkulccsal dolgoznak.2015. jan. 17. 13:14
1/7 anonim válasza:
Jó kérdés. A Burj Khalifáról pl. azt olvastam hogy valószínűleg sosem lesz nyereséges.
2/7 anonim válasza:
A bevételéből nem lehetne amúgy sem megmondani, hogy visszahozza-e egyáltalán az árát, hiszen ismeretlenek a költségei.
3/7 anonim válasza:
Ilyen esetben nem mindig számít hogy nyereséges lesz e, mármint hogy az építési árnál nagyobb lesz a tiszta profit. Ha van egy épületed, ami pl 650 millió dollárba került, és évente kapsz csak tegyük fel 1-2 millió dollárt, akkor havonta tehát kapsz kb 30 millió forintot, bár szerintem ennél több a bevétele.
5/7 anonim válasza:
# 3
????????
Ez az érvelés némi magyarázatra szorul, hogy miért jó, hogy odaadok valamiért 650 milliót és visszakapok évi 2-őt?
6/7 anonim válasza:
#5 Magyarázatra? Miért te nem fektetnél bele olyanba ami megtérül alig több mint 320 év alatt? :) Hát nem érzed ezt a fantasztikus lehetőséget?
7/7 anonim válasza:
:(
Úgy látszik ez a gazdaság mégsem az én szakmám :(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!