Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet egyszerre két bejelentet...

Lehet egyszerre két bejelentett 8 órás munkahelyem?

Figyelt kérdés
Azt a helyzet, gondban vagyok. Jelenleg gyárban dolgozom. Stabil munka, de mégis mennék... Most feltűnt egy lehetőség, nem gyárban, más jellegű munka. Viszont félek váltani úgy hogy kilépek jelenlegi helyemről, mert mi van ha mégsem jön be az új. Nem tudnék visszamenni mostani helyemre. Valakinek már sikerült olyan hogy fizetésnélkülire (vagy hoszabb szabira) elment a jelenlegi helyén és közben már kezdett az új helyen normál (lepapírozva) módon? Aztán ha mégsem jönne be, megyek vissza, ha meg bejön, régin felmondok.
2015. jan. 17. 08:28
 1/2 anonim válasza:

Szerintem kell hogy legyen egy próba idő a másik munkahelyen, addig amíg te elmész szabira, addig szerintem nem jelentenek be sem, mert nem biztos hogy megfelelő munkaerő vagy nekik.

A másik meg szerintem ha megtudják hogy van másik ilyen munkahelyed be sem jelentenek....

Vagy két helyre fizetsz adót amíg ki nem lépsz az egyikből.

Sajnos pontosan nem tudom csak találgatok, nekem nem volt ilyen szerencsém sajnos hogy 2 bejelentett munka lehetőségem legyen.

És a főnököddel nem beszéltél már erről hogy viszavenne e ha ott hagynád egy másik lehetőségért vagy annyira jóban nem vagy a főnőköddel?

2015. jan. 18. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt lepapírozni hogy felmondok jelenlegi munkahelyen, majd visszamegyek, áááá abban a bürokráciában nem fogom... Meg ha egyszer elmegyek nem mondhatom a főnöknek hogy várjanak X hétig hátha visszajövök, nekik azonnal keresni kell helyettem valakit.
2015. jan. 18. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!