Mit dolgozhat ez az illető? (bovlent)
Figyelt kérdés
Van egy ismerosom neki az egyik rokona a munkaja miatt a csaladjaval mindig költözik mar eltek 2 évet svájcba, 3 Angliaba most pedig Japanban elnek. Az erdekelne hogy milyen szakmaja lehet.? (Sajnos az ismerosom nem tudja es nem akartam tovabb faggatni, helyesirasert elnezes telefonrol irtam)2015. jan. 14. 16:16
1/5 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni.
Lehet valamilyen politikai munka, nagykövet, lehet keresett mérnök, dolgozhat multicégnél ahol mindig áthelyezik valahová, kereskedhet valamivel..
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. jan. 14. 18:47
3/5 anonim válasza:
en informatikus vagyok, tavmunkaban dolgozom. en is utazgatom ossze vissza. de amit legjobban leirtal az szerintem egy ujsagirora illik ra
4/5 anonim válasza:
Én is valami diplomatára gondoltam.
őket szokták pár évente áthelyezni másik országba.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :))
2015. jan. 18. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!