Akik nagy mellénnyel mondják hogy M. O-n havi 200-250Ft nettó simán megkereshető, azok még is hogy képzelik el azt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 10:57
1/10 A kérdező kommentje:
200-250ezer
2015. jan. 13. 11:03
2/10 anonim válasza:
Én is 200 nettót keresek, pedig nincs felsőfokú végzettségem, nincsenek ismerőseim, nincs hátszelem. 4,5 évvel ezelőtt 80ezerrel kezdtem. 1,5 éve 200-at kapok az új helyemen. A titka: versenyképes szakma, megszerzett munkatapasztalat, jó beszélőke (el tudtam adni magam), folyamatosan képzem magam (nyelvek, szakmai tananyagok). Informatikai területen dolgozom, az első munkahelyem nem vágott a szakmába. Szóval így képzelem, hogy simán meg lehet keresni. De persze könnyebb nyivákolni, hogy 8 osztállyal, vagy bölcsészdiplomával nem jutsz egyről a kettőre.
3/10 anonim válasza:
Pedig meg lehet ennyit keresni simán. Nyilván nem mindenhol, de ez nem is kiugróan magas fizetés. Mi mindketten kerestünk ennyit, most a gyes vagy mi a fene miatt kevesebb, de a barátaink is legalább ilyen szinten vannak, szóval nem kirívó esetek ezek.
4/10 anonim válasza:
Jó beszűkült látóteretek van nektek kettőtöknek.
5/10 anonim válasza:
Utolsó, miért? Meg tudod magyarázni?
6/10 A kérdező kommentje:
Én azzal tisztába vagyok, hogy 250ezer Ft mennyire nem pénz, de ugyan akkor elkeserítő hogy sokaknak ez a fizetés micsoda elérhetetlen magasság. Ott vannak csak a szüleim, soha életükbe nem kerestek ennyit, még csak a közelébe se és valószínűleg nem is fognak. Pedig nem csak 8 általánosuk, van. Amúgy meg a rokonságomban az egyik legvagyonosabb ember. (nagy ház, nagy autó, gyerekek külföldi egyetemeken) bölcsész karon végzett.
2015. jan. 13. 11:44
7/10 anonim válasza:
Persze, lehet ennyit keresni, annak aki családi vállalkozásban vagy ismerős cégénél dolgozik, meg szexuális kapcsolat alapján helyezkedett el!
8/10 A kérdező kommentje:
Én is kerestem meg egy hónapba 190ezer Ft-ot, de azt úgy, hogy egy hónapon keresztül szabadnapom nem volt, és szó szerint csak tusolni, enni, meg aludni mentem haza.
2015. jan. 13. 12:58
9/10 anonim válasza:
2. vagyok. H-P dolgozom, reggel 8-16:30-ig. Egy ismerősöm sem volt a cégnél amikor idejöttem, mindössze pályáztam az állásra. Hihetetlen, hogy ilyen is történik mi?
10/10 anonim válasza:
Én most fogok végezni a szakmámmal és cseppet sincs olyan reményem hogy rögtön 200 000 lesz a nettó fizum kicsiben gondolkodom és erre akarok építeni tovább tanulni, tanfolyamokra járni nyel vizsgát szerezni.
Nyavalyognak a frissen végzetek hogy alig keresnek pedig mindenki tud változtatni a helyzetén ha akar csak lép ni kéne tanulni még stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!