Mit lehet kezdeni egy olyan cégnél ahol elvárások vannak de eszközöket meg nem biztosítanak hozzá?
Egy gyárban vagyok gépkezelő/karbantartó. Az én dolgom, hogy ha elromlik valami akkor megcsináljam.
De az a baj, hogy a gépek már 20-25 évesek, szinte folyton elromlanak, csak a szopás van velük, kidolgozom a belem, minden nap hajnal 3:30-kor kell kelnem és ezért kapok 90 ezer Ft körül. (néha több ha van szombat is)
A főnök folyton baszogat, hogy már megint miért áll a gép. Persze új gépeket nem akarnak venni pedig bőven telne rá, had szopjon a szalag munkás meg a karbantartó.
Legszívesebben otthagynám a céget de a munkatársakra meg már barátként tekintek. Nem tudom mit lehetne csinálni, hogy felfogja a főnökség, hogy így nem lehet termelni.
Ez az első munkahelyem már fél éve. Szóval nagyon tapasztalatom sincs, tehát más cégek lehet nem kapkodnának értem.
"Vagy tűrni, és akár saját fizetésedből költeni ezekre."
Azért az vicces lenne, ha a saját fizetéséből lecserélné a gépparkot:). Kérdező mondd azt, amikor baszogatnak, hogy azért áll a gép, mert régi. Előbb-utóbb csak felfogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!