Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tőzsde téren segítség!?

Tőzsde téren segítség!?

Figyelt kérdés
Tőzsdézésbe szeretnék belekezdeni,már próbálgattam demó számlával és egész nyereséges lettem,de ha volna valaki aki felvilágosítana a dolgokkal és megtanítaná nekem annak nagyon örülnék :D no persze nem kell Wall Street farkasát játszani :)

2015. jan. 9. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted ingyen valaki megfogja tanítani neked? Menj el tőzsdetanfolyamra...
2015. jan. 9. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Olvasgasd a netfolio.hu-t, a portfolio.hu-t, a randomcapital.hu-t.
2015. jan. 9. 22:50
 3/5 anonim válasza:

A legtöbb tőzsdetanfolyam átverés, a nagy részét meg tudod tanulni könyvekből, netről is, emellett nem árt nagyon sokat gyakorolni, kis éles számlával. Pszichológiailag más az éles számlán kötni, még ha kicsi is az összeg, akkor már érzed hogy van tétje annak amit csinálsz. A demo az csak játék, bármennyire is próbálod úgy kezelni mint a valós pénzt.

Milyen piacon szeretnél tőzsdézni?

2015. jan. 15. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom meg. A fotex azt hallottam nem kezdoknek valo.
2015. jan. 18. 11:24
 5/5 anonim válasza:
Szerintem egyik szegmens sem kezdőknek való:) A Forexben jóval nagyobb tőkeáttét miatt ha nem tudod mit csinálsz, nagyon gyorsan elvesztheted a pénzedet. Napon belül szeretnél kereskedni, vagy hosszú távú kötésekre gondoltál? Mennyi időt tudsz arra szánni napi szinten hogy nézd a grafikonokat, és ezt melyik napszakban? Pl. ha dolgozol napközben és csak este tudsz ránézni, akkor a daytrade nem neked való.
2015. jan. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!