Szerintetek, honnan lehet 210e forintot összeszedni v. valamennyit?
17 leszek márciusban.
Sajnos nem ad részletfizetést mert 2 lehetőséget dobott fel!(vagy késleltet asszem 3 hónapot vagy részletre osztja el.)(részlet lett kiharcolva és elejében lett is fizetve de már több ideje nem.)
Becsületes munkával, diákként rövid idő alatt SEHOGY. Bocs, ez az igazság. Jó pénzért senki sem fog felvenni egy tapasztalatlan diákot.
Marad a dílerkedés vagy a strichelés vagy a lottó.:)
Sajnálom :S :(
Amúgy én voltam az aki kérdezte az életkorodat. Figyi: annyit tudok mondani, hogy ha dolgozni akarsz, akkor írd be Google- ba hogy Iskolaszövetkezet, ők tudnak diákoknak bármikor munkát adni. Próbáld meg hogy keresel olyat aki tud foglalkoztatni. Én pl. nyárra is kaptam tőlük munkát- egy üzletlánc raktárába melóztam. Nem titok ha azt mondom, hogy nem a legjobb meló volt de ennyit csak kibírsz, ha égetően szükség van rá. Sőt, dolgoztam már náluk bevásárlóközpontba is árufeltöltőként. Ennél többet én sem tudok ajánlani. A fizetés nem a legjobb, annyit adnak, hogy nekik még hasznuk is maradjon a munkádból.
Vagy próbáld meg hogy amit megkeresel, azt nagyon apránként fizetitek nekik, ha látják akkor csak nem ba*nak ki veletek.
Kitartást!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!