Ki szeretnék menni külföldre dolgozni. Nade hogy?
Figyelt kérdés
Közgazdász diplomám van. A szakmámba kizárt, hogy külföldön elhelyezkedjek, itt pedig minimális rá az esély. Szóval valami mosogatás félére gondoltam.2015. jan. 5. 21:42
11/15 anonim válasza:
1. te jó nagy barom vagy,meg is érdemled a pirosat,istenítsd csak a nagy színvonalas magyar felsőoktatást
12/15 anonim válasza:
„Sajnos a nyelvtudásom nem tárgyalóképes, nincs szakmai tapasztalatom és protekcióm sincs sehol...”
Dettó, szintén közgazdász diplomám van, jelenleg közfoglalkozatott :(
13/15 anonim válasza:
Ha neked tényleg annyi jött le a kommentből, hogy istenítem a közoktatást, akkor tényleg nem lehet valami jó, ha neked se tanították meg az értő olvasást.
14/15 anonim válasza:
Ausztriában,Németországban már olyan munkákra amit bárki elvégez már ezer hülye áll sorban. Ha jól beszéled a nyelvet az említett helyeken ez önmagában édes kevés.Én Cukrász és eladó szakmával rendelkezem.Én jól beszélem a németet de se a szakmámban se segédmunkásként a kutyának sem kellek se Magyaroszágon se külföldön.Kimentem két OLX es hirdetésre elment 600.000ft om (ezt senkinek nem ajánlom).Most ami maradt 1700 euróm Ausztria azon részén vagyok ahol van muka (kimentem albérletbe).De meg cseszhetem mert a szakmámban is ezer hülye áll sorban és amit eltud minden betévedt hülye végezni arra is egy halom ember van.Ha nincs jó szakmád amin nem áll ezer hülye sorban Németországban Ausztriában ugyan úgy Magyarországon régen lehet más volt de ma már a kutya nem fog alkalmazni.2 hónapja vagyok kint Ausztriában megyek állásinterjúkra csomó állásra jelentkezek tökéletesen beszélem a nyelvet de mégse alkalmaz senki.Ha tudsz magadnak albérletet szervezni vagy van rokon kint próbáld meg.De ott ha nem tudsz beszélni plusz rossz a szakmád én nem biztatnálak ma már semmi jóval.
15/15 anonim válasza:
Mosogatni dolgozni vagy akár ganét hordani diplomásként sem szégyen.A munka nem szégyen.Mocskos zsídó módra meglopni másokat dolgozó emberek kárán élősködve élni na az több mint szégyen.Sok barom van aki azt hiszi mert diplomás már nem tudom kicsoda lesz tőle.Na én nem a dolgozó embereket hanem az ilyen öntelt idióta senkiházi barmokat nézem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!