Valakinek lenne kedve csak ugy osszefogni, es a semmibol alkotni valami nagyot ami fenmarad a vilagban orokre?
Rohogjetek, de sokan ertek el sikert a semmibol, egy kis osszefogassal.
En pedig unom hogy 22evesen robotolok, pedig ha elveznem a munkamat, nem is szamitana munkanak?
Van penzem.
Pont annyi kb mint minden mas atlag embernek.
de ket atlag embernek mar tobb penze van egy atlag embernel. Na akkor tiz atlag embernek mar 10x annyi penze van mint nekem pl.
Otletem sincs, viszont tobb embernek mar lehet. =D
Inspiracio kerdese, na meg persze hogy a megfelelo latkeppel rendelkezo, fantaziaju, emberre var ez a post, nem azokra akik azt kommentelik amit en is tudok.
semmiből.
ha összeállok egy emberrel, akkor azért teszem, mert van valami különleges tudása, képessége vagy egyéb hasznosítható alapja.
Ha te tök átlag ember vagy, akkor nem te leszel az akivel össze fog állni valaki...
Olvasd el megegyszer amit kiirtam.
Ha jobban belegondolsz, mar van egy ember a vilagon aki benne lenne. =)
Nem megmondo embert keresek, hanem velem egy gondolkodasut.
"Inspiracio kerdese, na meg persze hogy a megfelelo latkeppel rendelkezo, fantaziaju, emberre var ez a post"
Magyarul nem tudsz semmit, de olyat vársz aki majd felkarol az ötletével meg a pénzével :) Várjál még kicsit :)
Van barátnőm. Hogy megmutattatok, mit hogy kell csinalni.
Ezt a szamot azoknak kuldenem akik ma jol megmondtak, hatha magukra ismernek: [link]
Es hogy milyen ironikus, ok pont beloletek alkottak valami maradandot. =)
......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!