Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel legalább netto...

Dogey1 kérdése:

Érettségivel legalább netto 200. 000. -Ft ot milyen kereskedelmi ágazatban lehet megkeresni?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, 10 éve a Media Markt-ban dolgozok. Ennél kicsivel többet a felénél keresem meg, de eldöntöttem, hogy idén ezen változtatok. Tippeket szeretnék kérni hogy a kereskedelmen belül merre induljak. Egy kis ösztönzéssel keresném az utamat, aki hozzá tud segíteni célom eléréséhez az új munkahelyemen a próbaidő lejárta után 100.000.-Ft-al hálálnám meg a segítséget. 34F

2015. jan. 4. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy van bejelentett állásod és hogy ilyen jól keresel!

Én boltvezető-helyettesként(élelmiszer)100-120.000,-ot kerestem,voltam vezető is,de akkor sem kaptam 170.000,-nél többet,további juttatás nem volt,csak ez,igaz nem olyan nagy cégnél..

pl.az Auchanban egy Kereskedelmi manager is csak netto 160.000,-keres(szfvár)

Azt tudom a Lidl-nél a vezető bruttoja 500.000(kinn van az oldalon)+100%utiköltség+17.000,-étkezési kártya

Területi képviselők sem szoktak netto 150.000,-sokkal többet kapni..persze a coca colánál van aki netto 350.000 kap :-) azt nem tudom mi a pontos beosztása,de ahol dolgoztam egyik helyen ő vette fel a rendelést stb..igaz már évek óta ott dolgozik..

2015. jan. 13. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért ez elég szomorú, hogy sz.ros nettó 110-es fizetésre az ember azt mondja, hogy "örülj neki" meg hogy az milyen jó pedig. Na ne már...

Nincs azzal baj, ha valakinek ez megfelelő és neki ennyi elég, a kérdező viszont változtatni szeretne és gondolom nem csak napról napra élni, mert ez a fizu kb arra elég, hogy fizesd a lakbért kaját számlát, és kb egy tizest tudsz magadra=szórakozásra/ruhára ( így elosztva) is költeni. Plusz még ha családot szeretnél, próbálj mér meg félre tenni.. keserves dolog, tudom,mert ennyit kapok én is. Ebből nehezen és elég lassan lehet egyről a kettőre jutni..

Amúgy igen, én is azért keveredtem ide, mert nem fogadom el ezt a helyzetet, 24 vagyok, és én is az üzletkötő/értékesítés felé hajlok,ott 130-200 körül alakul az alja. Meg persze nézem majd a lehetőségeimet, ne add fel kérdező te sem és ne törődj bele, meg etessenek mások, hogy ez így jó, mert nyilván nem az.

Egyébként nekem is felsőfokú végzettségem van, ezzel a fizetéssel ( 110-118 között), de akinek ez álom fizu, az megsúgom, bárhol talál ilyen munkát, js és úgy, hogy én is szar szakot végeztem, ami kb egyenlő a nullával.

De tudok változtatni hál istennek.

24/L

2015. júl. 19. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerősöm telefonos értékesítőként kezdte egy banknál (gondolom, nem túl sok pénzért), kitartó munkával és kiemelkedő eladási eredményekkel, folyamatos önképzéssel 2-3 év után most kb. havi 500 ezret keres.
2015. szept. 11. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azért írtam neki,hogy örüljön ennyi fizetésnek,mert tudom milyen,amikor sehova nem vesznek fel,pedig végzettséged van,sőt néha sok is...munka lenne,te csak küldöd a sok önéletrajzot és semmi..eltelik 1év és még mindig semmi..

Tudom más összetenné érte a kezét,de csak azért,mert kevesebbet keres vagy épp nincs neki...

Nekem sem álmaim összege volt a 100eft,de még a 170 se,mert tudom mennyi felelősség,munka volt a háttérben és ahhoz képest,hogy dolgozol havi 230órát stb..ez semmi!!!

Míg,ha azt nézem pl.egy Aldi-ban keres 350.000,-a vezető és ez a nem mindegy!

Ez inkább az álmom lenne,de ha egyszer be se hívnak :-(

2015. szept. 28. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!