Lakik valaki Zalaegerszegen?
Figyelt kérdés
Vannak ott munkalehetöségek?Van ott munkásszállo?2010. febr. 4. 20:15
1/4 anonim válasza:
Igen, Zalaegerszegen 61774 fő lakik...
Amúgy munkalehetőség és munkásszálló minden nagy- és középvárosban van...
2/4 anonim válasza:
munkalehetőség nem nagyon van. munkásszállóról meg hallottam de nem tudom pontosan hol lehet. ha itt akarsz munkát keresni, sok sikert hozzá, de készülj fel, hogy egyhamar nem fogsz találni
3/4 anonim válasza:
A flextronicsba keresnek 1000 embert, de ott 5és fél óráig nem mehetsz el hugyozni. Azé inkább maradnak segílyen.
4/4 anonim válasza:
Ide ne gyere dolgozni, semmi értelme a felxtronicsban megőrülnél 1 hét alatt a napi 12 órázás miatt, idegenek számára ez az egyetlen munkalehetőség a városban! Innen mindenki aki jól szeretne élni az csak el akar menni! Higgy nekem!
Egy zalaegerszegi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!