Londonban mennyit keres egy babysitter?
Figyelt kérdés
Testvérem kapott egy ajánlatot(Londoni családhoz),amiben heti 500 fontot ajánlottak neki.Mennyire reális ez?Nekem sokank tűnik,így azt érzem,hogy átverés,vagy van benne valami trükk!Azért gondolom a trükköt,mivel egyedülálló apáról van szó két gyerekkel,és gyanús,hogy talán más szolgáltatást is kellene nyújtania,a gyerekfelügyeleten,és a házimunkán kívül.2010. febr. 4. 16:09
1/3 anonim válasza:
Heti 500 font egy babysitter állásért több mint gyanús...
Havi 2000 font nagyon jó fizetés,és még azok sem biztos,hogy megkapják akik a szakmájukban,komolyabb munkát végeznek..(megjegyzem a férjem villanyszerelő,egy jó cégnél,és ő keres kábé ennyit).A babysitter nem kap sok pénzt..Hisz a szállást,kaját állja a család,és ha igényli akkor fizetik a tanfolyamot neki..Általában havi 600-1000 fontot kapnak kézhez..A barátnőm 1000 fontot keres és 4 gyerekre vigyázz...A szállás,kaja ingyen van neki..
Szóval a heti 500 font nagyon kamú...
2/3 anonim válasza:
Úr Isten!!!!
Én heti 70 fontot kaptam tavaly, 2 gyerekre, akire nem is kellett vigyázni, mert már nagyok voltak, tehát csak takarítani, főzni, mosni, de azt is egész nap.Csoda, hogy idegileg tönkre mentem??!!!
3/3 anonim válasza:
Ismerős család nagylánya volt London mellett kint babysitterként egy indiai családnál. Havi 300 fontot kapott, szállással,teljes étkezéssel, egy kisfiút kellett iskolába kísérnie, majd suli után a szakkörökre elvinni, esetleg este vigyázni rá.Plusz nyelvtanfolyamra járt kint,sikerült a felsőfokú nyelvvizsgáját is letenni.Háztartási munkát nem kellett végeznie.Remélem segítettem, mindenképpen előtte egyeztetni, mit kell tenni azért az 500 fontért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!