Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek "mi legyek, ha...

Szerintetek "mi legyek, ha nagy leszek"?

Figyelt kérdés

Tehát mi is legyek véleményetek szerint.

Először is tisztázzuk; lány vagyok.

Eléggé humán beállítottságú.

Jól tanulok (négyes, ötös), én eddig ezekre gondoltam:

-tanár (felsős. Nem tudom miért tetszik, azért annyira nem fogott meg)

-pszichológus (ez igazán megfogott, mert nagyon érdekel a pszichológia, a lélektan, szeretek ilyenekről hallani)

Orvos, illetve jogász nem szeretnék lenni.

Tetszik még a rendezvényszervező is.

Mindenképpen valami olyan, ami nem az a fajta, hogy "na most beülök az irodába és könyvelek(ez csak egy pl)"

Ezt a párat nem azért soroltam, hogy ezekből szeretnék választani, illetve akár ezekből is, csak hogy látszódjon mihez van kedvem.

Szeretek tervezni, szervezni.

Oda tudok figyelni a dolgokra, értek a számítógéphez is (informatikus és hasonló nem szeretnék lenni)

Matek nem éppen az erősségem, soha nem is volt, ezzel egyáltalán nem szeretnék foglalkozni.:)

Tehát esetleg valami ötlet, hogy mi lehetnék?

Mindenképp valami olyanra gondoltam, amiből meg is lehet élni, nem tömegszakma, mert pl érdekel az írás is, szívesen mennék kommunikáció szakra, de azokból aztán van sok.

Amúgy vonzz még az idegenforgalom is, dehát állítólag azzal se megyek semmire, mert a kommunikáció és az idegenforgalom a legnépszerűbb, nem tudnék elhelyezkedni vele.

Utolsó mondatnak még annyit, hogy van még 2 évem, addig még változhatnak a dolgok, de nagyon érdekelne, hogy szerintetek mit kezdhetnék magammal. :)

Előre is köszi annak, Aki elolvasta és válaszol! :)

2010. febr. 1. 20:48
 1/8 anonim válasza:
50%

Ez így nagyon kevés, több infó kell rólad.

Talán tölts ki egy karrier-tesztet. Professzionálisat, lehetőleg.

2010. febr. 1. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász?
2010. febr. 1. 21:23
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Az előző hozzászólóhoz csatlakozva én is azt mondanám hogy töltsél ki egy önismereti,pályaorientációs tesztet és akkor talán közelebb kerülsz ahhoz ami tényleg érdekel.Ezt megteheted a felvi.hu - n.Ott találsz olyan teszteket ami választ ad a kérdésedre.Sok sikert

2010. febr. 1. 21:28
 4/8 anonim válasza:

Szerintem ebből a háromból csak a rendezvényszervező nem ücsörög.

Pszichológiai, vagy bármilyen ember-ismeretet tudsz alkalmazni szervezőként...valamint a számítógéphez való értést is hasonlóan.

2010. febr. 1. 21:36
 5/8 anonim válasza:

Van még 2 éved meg még minimum 3 pl. egy főiskolával.

Azokat a jóslatokat, hogy mivel tudsz majd elhelyezkedni fogadd inkább óvatosan, ennyi évre előre nem olyan könnyű ám azt tudni :)). Inkább azt szokták elmondani, hogy mi lenne, ha most azonnal állnál munkába...de nem erről van szó.

Az is számít, hogy mennyire vagy jó a szakmában és az is hogy milyen az ismeretséged (nem most, hanem mire végzel.)

2010. febr. 1. 21:41
 6/8 anonim válasza:
Kb. én is pont így vagyok,csak én még a matekot is szeretem.Én most pszichológiára gondololtam, de azzal is nagyon nehéz elhelyezkedni( azt mondják).Orvosit mért zárod ki??
2010. máj. 10. 22:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Orvos azért nem szeretnék lenni, mert egyrészt rengeteget dolgoznak (ha olyan kórházi orvos:)) és sokáig kell tanulni. De főként azért nem, mert nem szeretem se a fizikát, se a kémiát.
2010. máj. 11. 14:45
 8/8 anonim válasza:
szihopata
2010. aug. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!