Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hívtak állásinterjúra az V....

Hívtak állásinterjúra az V. ker. Sas u.20-22-be (13-as kapucsengő). Pénzüggyel foglalkozó cég. Milyen cég ez?

Figyelt kérdés
Tudja valaki?
2010. febr. 1. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénzügy, akkor csak tippelni tudok, hogy MPK vagy OMV. (a kettő majdnem ugyanaz) Végül is megéri megpróbálni, ha érez hozzá az ember affinítást, de nekem például nem jött be.
2010. febr. 1. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Írsz nekem picit részletesebben róla, ha megkérlek? Ha nem tetszik ez alapján, akkor nem fogok ez miatt elkéreckedni a munkahelyemről...
2010. febr. 1. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kettő közül valamelyik, akkor üzletkötőket keresnek, ami jutalékos munka, és vállalkozói igazolvány kell hozzá, mert ők alkalmazotti jogviszonyban nem foglalkoztatnak.
2010. febr. 1. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyjából erről van szó. Élet- és lakásbiztosításokat, hitelfelvételt, önkéntes nyugdíjpénbztárt és ehhez hasonló szerződések megkötésében kell közvetítened. Te keresed magadnak az ügyfeleket, és méred fel az ígényüket.

De mondom, hogy ez csak tipp, bár eléggé erős a gyanú, ha pénzüggyel fogllakozó cégről van szó, amely nem akar bemutatkozni előre.

2010. febr. 1. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Valami hasonlóra gondoltam én is. Köszönöm a választ, azt hiszem nem fogok elmenni az állásinterjúra! :)
2010. febr. 1. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!