Év végi jutalék/prémium mennyi a mértéke?
'Ha jol megy a ceg' - tehat pont semmit nem fogsz kapni, valami indok - inkabb urugy - biztosan lesz, hogy miert nem. Az ilyen beetetes csak arra jo, hogy a munkavallalot ott tartsa a sz*r korulmenyek, a rossz fizetes, a taho fonok ellenere. Ha nincs explicite leirva, hogy milyen feltetelek mellett es mennyi bonusz, premium, jutalom, stb. jar, akkor a fonok onkenyere van bizva, kinek mennyit ad. Ha ugy tartja uri kedve, a kedvenceinek ad, az ujaknak, kezdoknek meg nem.
Nincs altalanos szabaly, minden ceg, fonok maskepp 'mukodik'. Alapszabaly: a jutalom, bonusz, stb. adHATO, nem 'jar' senkinek.
már ne is haragudjatok,de máshol 70-et visznek haza nettóba...-.-
én kapok 78600.ot nettóba+18.000 kajajegy+6500 ep kártyára.Bárhogyan számolom ez 103100.ft
Kérdezem én,egy pályakezdő hol kap ennyit, 0 perc gyakorlattal????Na most okoskodjatok.Sztem nem spur.akkor lenne spur ha én is 118000 bruttót kapnék oszt jó napot.ráadásul rengeteg helyen még csak nem is fizetik az utazást 80%-ban.
Egyébként meg pont magamsról tojok rá,hogy kire,hova bíznátok a könyvelést.Elég jó cég vagyunk.Az,hogy feltettem ezt a kérdést,szerintem nem ad okot arra,hogy minősítsd a céget.De tudod mit?csak nyugodtan...Van bőven ügyfél,akik elégedettek.
Ui: Továbbra is várom azok válaszát,akik tudnak még értelmeset hozzá szólni a kérdésemhez.Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!