21 Évesen mennyi esélyem van Budapesten el helyezkedni mint Pénzügyi Számviteli ügyintéző?
Szerintem jóeséllyel el tudsz helyezkedni, bár függ az eredményedtől!
Milyen eredményeid voltak ? Hol végeztél?
Jó eséllyel tudsz dolgozni valami kisebb cégnél, kezdőként havi nettó 200 környékén.
Egy percig se hitem benne 200 lesz a nettó fizetésem! Felső FOKÚ OKJ képzésen veszek részt ez igaz de jók a jegyeim 4, 5 modul zárok eddig mi kapunk egy + képzést Projektmenedzsment/ Projekt gazdaságtan néven.
Nem arra volta kíváncsi mennyit fogok keresni ha nem arra hogy el tudok e helyezkedni!
Köszönöm a válaszokat!
Én nem gondolom, hogy egy diplomával annyira könnyebb lenne elhelyezkedni, max ( de ez sem biztos) pár 10 ezer ft-tal kapnál több kezdő fizut. Szerintem egy sima pénzügyi asszisztensi vagy számlázóként simán fogsz kapni munkát. Lehet 1-2 hónapot kell keresgélned, de jó szakmát választottál. A fizuk itt pesten egy ilyen pozíciónál elég változó, de kb 90-150 000 ft nettó között. Persze függ, hogy mennyire tudod a dolgokat, volt e előtte munka tapasztalatod, akár gyakorlati helyen dolgoztál e már. Én a nav-hoz nem mennék a helyedbe, minimál bérért. Egy kisebb cégnél a 100-110 nettót szerintem megadják.
Sok szerencsét az elhelyezkedéshez, és a mérlegképest csináld meg mindenképpen, mert azzal már elég magas pozíciókba eltudsz helyezkedni. Én is arra készülök majd :)
Köszönöm a válaszokat!
Sok sikert a Mérleg Képeshez utolsó válaszoló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!