20 évesen Londonban?!
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne,20 éves egyetemista fiú vagyok az első évemben,felsőfokú angol nyelvvizsgával,egyetemet otthagyom (nem éri meg a szak a állami kötelezettségeket,stb)És mivel februártól nem lesz aktív hallgatói jogviszonyom angliai munkavállalásban gondolkoztam.
Kiadásokkal,elintézendő papírokkal nagyjából tisztában vagyok,egyedül a korom a hátráltató tényező mivel 20 éveseknek a minimál bér £5.13.
Tehát kérdésem,van-e reális lehetőségem ennél többet kapni 20 évesen (pl felnőtt min.bért £6.50) vagy ha nem
a £5.13 órabérrel mit kezdhetek kint?
Köszönöm a válaszokat!
A legtöbb cég ahol nem várnak el szakmai végzettséget és tudást az igyekszik a törvényben előírt kötelező minimálbért adni csak. Úgy vannak vele, hogy minek adjanak többet ha valaki ennyiért is vállalná. Így inkább arra készülj fel, hogy £5.13/ óra bért adják majd.
Londonban ez az összeg nagyon kevés. Voltaképpen csak azért dolgozol majd egy olyan helyen ahol az angol nyelv sem fog gyarapodni, hogy 8-ad magaddal egy kis szobában nyomorogj, és a lehető legolcsóbb, legegészségtelenebb ételeket egyed. Nem hiszem, hogy így bárkinek is megérné kijönni. Ilyen életfeltételekkel otthon is tudsz boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!