Melyik a legjobb diákszövetkezet?
pannon-work, rébusz, fürge diák, multi-job...ezeket tapasztaltam...messze a pw a befutó! náluk a legjobb a fizetés, korrektek, nem zavarnak hívásokkal csak emalit küldenek naponta, hogy milyen melók vannak plusz facebookon is van oldaluk/csoportjuk...rébusz: kevesebbet fizet a pw-nél, ha dolgoztál többször akkor nem szállnak le rólad és nem értik meg, hogy éjszaka dolgoztál, rerggeltől délutánig aludnál, engem 3-szor is képesek voltak felhívni, mert aki gyakorlott és bevált azt hajtják ezerrel, nagyon megutáltam őket és nem csak én, nem csak e miatt...multi-job: sz*rik a diákokra, simán kiküldik a 16 éves lányt éjszakai melóra (18 alatti nem dolgozhat éjszaka), nem szeretnek a kérdésekre válaszolni...fürge diák: alig fizet valamit, hatalmas hasznot kaszál 1 diákból 1 nap alatt persze a diák rovására: pl.: tesco éjszakai árufeltöltés, 916 bruttó: -pannon-work: 770 a zsebedben ami az nap abban a műszakban 6160 ft., -fürge diák: 600 a zsebedben ami az nap abban a műszakban 4800 ft.
Nagyon nem mindegy, ha havi 20-22 napot dolgozol így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!