Miből tudnék teremteni egy kis pluszt?
Figyelt kérdés
Helyzet az, 17 éves vagyok, suliba járok, és minden 2. héten gyakorlaton vagyok, amiér havi szinten 12085ft-t kapok. de most kimaradt egy hét munkám, és csak 6000 forintot fogok kapni. Szeretném kiegészíteni valamivel. Szerintetek mit csináljak? Alkalmi munkát is tudnék vállalni, kiskönyvem van. (Nem vagyok a diákmunka híve) Szóval szinte bármi szóba jöhet.
Kéérem csakaz válaszoljon aki normálisan tud! Köszi!
2010. jan. 30. 21:47
1/4 A kérdező kommentje:
egy fiú. (szakács gyakorlaton vagyok)
2010. jan. 30. 21:48
2/4 anonim válasza:
Engem is érdekelni fog majd az ilyen... Mcdonalds? Pénztáros? Vagy üzletelj ebayen... vegyél 8-12ezerért psp-t, add el 25ért...
3/4 anonim válasza:
Miért is nem vagy híve a diákmunkának?? Én meg azt hittem, hogy a munka az munka....
Egy egykori diáklány, aki sokat dolgozott diákként!
4/4 A kérdező kommentje:
Mc Donald's nekem is eszembejutott, mennyit kereshetnék ott? milyen munkakörben?
2010. febr. 3. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!