Igaz az, hogy fontos, hogy az ember szeresse a munkáját és hivatásának érezze?
Most NEM arról van szó, hogy az emberek mekkora részének sikerül is ezt elérnie!!!
Szóval erre kell törekedni?
Igen. Hatalmasat dob az életminőségen, olyan mintha kapnál még egy életet.
Én jelenleg adatrögzítőként dolgozom. A munkaidőm olyan, mintha nem is létezne. Nincs a munkámban kihívás, csak reggel leülök, elkezdem csinálni, délután meg abbahagyom. És utána kezdek el élni, délután ötkor.
Ezzel szemben ha a munkám is olyan lenne, ami érdekel, amit élvezettel és szenvedéllyel csinálok, akkor egész más lenne a helyzet. A szakmai gyakorlatomon alig vártam reggel, hogy mehessek, tele voltam ötletekkel, nagyon élveztem. Hiszen volt értelme a napomnak azon kívül is, hogy pénzt kapok érte. Alig várom, hogy megkapjam a diplomám és otthagyhassam a jelenlegi lélekölő munkámat.
A legtöbb ember, akit ismerek, nem szereti a munkáját, és azt mondja, a lényeg az ÉLET, ami a 8 óra után jön....
Szóval vannak különböző álláspontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!