Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék munkát találni?

Hogyan tudnék munkát találni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy dajka tanfolyamot és az egyik óvoda alkalmazott egy évig amíg volt rám támogatás, utána szépen elküldtek, és olyat vettek fel helyettem akinek a képesítése se volt meg, elég undorító dolog volt sajnos, két üres hely is volt és egyiket se én kaptam meg. Munkanélkülit nem kapok mert nincs meg az időm, mert nyáron is elküldtek és akkor kihasználtam a munkanélkülit, és így 3hónapra nem kapok semmit. Szociális segélyt nem kapom mert a szüleimhez vagyok bejelentve és ők nyugdijasok és eltudnak tartani. Munkahely meg hát nem nagyon van, ezért lenne jó ha megadnák a szociális segélyét mert aki azt kapja eltud helyeszkedni mert van rájuk támogatás. Mindenki igérti, hogy segít és igy se kapok munkát. Borsodba lakok egy kisvárosba, így elég nehéz munkát kapni, ha van is valami felvétel rengetegen jelentkeznek rá. Elköltözni nem nagyon szeretnék, mert édesapám elég beteg és nem szeretnék messze lenni tőle,akár mi is történhet és anyukám egyedül lenne. Van valami trükk vagy valami amivel előrébb kerülhetnék a többi versenyzővel szembe, vagy ötlet, hogyan tudnék munkát kapni, bári jó lenne már. Nagyon eltud ilyenkor keseredni az ember :-( De gondolom sajnos nem én vagyok egyedül ilyen helyzetbe!!!
2010. jan. 30. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:

sajnos tényleg nem vagy egyedül.párom cukrász,sehol nem talál munkát,pedig bármit elvállalna már,legfőképp mert van 2 fiunk,és májusban megszületik a 3.

némelyik munkahelyet sem értem,neki is biztos volt az állása és egyik napról a másikra kitették....hát,marha jó így...

2010. jan. 30. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
A Rendelkezésre Állási Támogatást se kaphatod?Mert úgy tudom,hogy ha felnőtt vagy, és nincs saját családod,egyedülállónak számítasz,hiába élsz a szüleiddel.
2010. jan. 30. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Na látod ezt nem is tudtam, majd utána érdeklődöm. Köszönöm szépen!! Az első hozzászólónak remélem előbb utóbb sikerül nektek is valami!
2010. jan. 30. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Feketemunka
2010. jan. 30. 16:25
 5/7 anonim válasza:
sajna én is munkanélküli vagyok. sőt, borsodi. én jelen pillanatban pályakezdő vagyok, s ezért semmi támgatást nem kapok. most ott tartok, hogy a tb-t magamnak fizetem (titokban a saját pénzemből). nagyon jó érzés. annyi,hogy anyagilag nem állunk rosszul, de hazavág ez a folytonos sikertelenség. esténként szinte már csaknem sirva fekszem le. úgyhogy nekem is jól jönne 1-2 álláskeresési tipp.
2010. jan. 30. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok! Én is borsodi vagyok,a fiam is munkát keres. A helyi önkorm.nál, vagy a munkaügyi hivatalban próbálj érdeklődni,hátha tudnak köszhasznú munkát biztosítani. Nemcsak utcaseprére alkalmazzák őket, intézményekbe is betehetnek. Érdeklődd meg, hátha ! Sok sikert!
2010. jan. 30. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. jan. 31. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!