Ha egy informatikai cégnél egy fontos beosztásban lévő vezető lennél havi nettó 800. 000-1. 000. 000 ft-os fizetéssel mire költenéd ha egyedül élsz?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 10-es. Simán meglehet csinálni, ha érdekel az informatika és szereted?
ÉN igen imádom az infót,és az embereket is,szal nem az a WOW-s programozó vagyok,hanem mindkettő,állandóan fejlesztem magam programozásban,algoritmizálásban,és melllette sokat kommunikálok emberekkel,meg fejlesztem kommunikációs képességem.
Igy gondolom elérhető a dolog.
Én kb. így keresek, mondjuk van család is. A rezsi inkább 100e, kajára elmegy 250, kocsira 100 (benzin, szervíz, gumi stb.). Utazásra megy még el sok, havi bontásban 150e.
Szóval, ha jól keresel a kiadásaid is nőnek, ha esetleg mégse akkor nagyon erős vagy. :)
Nekem is mindig nőttek, de nem tudom megmondani miért. :) Amikor elkezdtem dolgozni 50.000Ft-ot költöttem kajára, most meg 150.000Ft-ot. :)
Bár régebben főztem, most meg elmegyek valahova enni valamit. Ugyanannyit eszem csak "kényelmesebben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!