Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen multik vannak ma...

Milyen multik vannak ma Magyarországon, ahol érdemes elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Amim van: tárgyalási szintű angoltudás és egyetemi diploma.
2014. nov. 22. 19:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem, messze nem szégyellem, nem is titkolom, teológus diploma:) Nah?:) De egy multi szempontjából lehetnék egyiptológus vagy mongol szakos is, ha ezt nézzük. Vannak diplomák, amik egy átlagos multinál hasznosak, és vannak amelyek nem, az enyém ilyen. Vannak viszont olyan helyek, ahol egyszerűen csak diplomás valaki kell. Ezekre gondoltam, ha valaki tud róluk. Ha nem, nem baj, de nem kell okoskodni, hogy jaj most mi van szégyelled a diplomádat....?
2014. nov. 23. 15:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Most megint jönnek az okosok majd, hogy akkor miért kell multi, miért nem helyezkedsz el az egyházon belül vagy tanitasz hittant egy iskolában.

Nos, egyelőre azért, mert perpillanat munka kell, pénzt kell keresnem, amiből eltartom a gyermekemet meg magamat. És így a kezdetben mindenre nyitott vagyok.

2014. nov. 23. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Elég sok benned a sértettség, remélem, hogy nem azért írtad ki a kérdést, hogy megsértődhess a válaszokon, ugye?

Egyébként pl. asszistensi/titkári/titkárnői vagy hasonló munkakörbe nyilván van esélyed elhelyezkedni, pontosabban a "bármilyen" diploma ott jelenthet kicsi előnyt, és ha más szempontból is alkalmasnak találnak, akkor van esélyed rá, hogy fel is vegyenek. Egyébként szerintem nem annyira az számít, hogy melyik multihoz mész, mint inkább az, hogy milyen főnököd lesz ott.

2014. nov. 23. 15:44
 14/17 A kérdező kommentje:
ha valaki hozzá szeretne szólni, légyszi tippeket adjon inkább, hogy egy tárgalási szintű angol nyelvtudással és egy hittanár diplomával szerintetek milyen cégeknél próbálkozzam. okoskodást nem kérek, köszönöm.
2014. nov. 23. 15:45
 15/17 A kérdező kommentje:

utolsó, nem nem azért irtam ki, dehogy, csak idegesítő, hogy nemsak hozzám, de mindig minden kérdezőhöz itt a gyakorikérdéseken sokszor úgy állank hozzá, hogy előtte egy lecseszés minimum jár.... nah de mindegy.

a főnökben igazad van.

Az adnimisztrációs munkában is.

2014. nov. 23. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
itt megint 13-as: szóval szerintem a leghasznosabb, ha megnézed az állásportálokon az állásajánlatokat, megnézed, hogy mi érdekelne, és mi az, ahova a végzettséged és tudásod alapján azt gondolod, hogy alkalmas lennél. Ehhez gyártasz egy megfelelő CV-t, és elkezdesz jelentkezni minél több állásra. Ennél konkrétabb tanácsot ismeretlenül én nem tudnék/mernék adni.
2014. nov. 23. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. ez lesz.
2014. nov. 23. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!