Milyen multik vannak ma Magyarországon, ahol érdemes elhelyezkedni?
Most megint jönnek az okosok majd, hogy akkor miért kell multi, miért nem helyezkedsz el az egyházon belül vagy tanitasz hittant egy iskolában.
Nos, egyelőre azért, mert perpillanat munka kell, pénzt kell keresnem, amiből eltartom a gyermekemet meg magamat. És így a kezdetben mindenre nyitott vagyok.
Elég sok benned a sértettség, remélem, hogy nem azért írtad ki a kérdést, hogy megsértődhess a válaszokon, ugye?
Egyébként pl. asszistensi/titkári/titkárnői vagy hasonló munkakörbe nyilván van esélyed elhelyezkedni, pontosabban a "bármilyen" diploma ott jelenthet kicsi előnyt, és ha más szempontból is alkalmasnak találnak, akkor van esélyed rá, hogy fel is vegyenek. Egyébként szerintem nem annyira az számít, hogy melyik multihoz mész, mint inkább az, hogy milyen főnököd lesz ott.
utolsó, nem nem azért irtam ki, dehogy, csak idegesítő, hogy nemsak hozzám, de mindig minden kérdezőhöz itt a gyakorikérdéseken sokszor úgy állank hozzá, hogy előtte egy lecseszés minimum jár.... nah de mindegy.
a főnökben igazad van.
Az adnimisztrációs munkában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!