Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyire nehéz 16...

Szerintetek mennyire nehéz 16 évesen gimi mellett pénteken suli után 6 órát diákmunkázni? (pl. pénztározás, újságkihordás, eladó)

Figyelt kérdés

2014. nov. 22. 16:01
1 2
 11/16 xyzptlk válasza:
100%
Ezt neked kell érezned. Én mikor iskolába jártam vállaltam diákmunkákat. Előfordult, hogy egy hétre kettőt is. Egyet hétköznapra, valami egyszerűbbet, 4-6 órást, egy normál 8 órást meg szombati napra. Utóbbiaknál előfordult pl. kamionpakolás és ehhez hasonló nehezebb fizikai munka is. És nekem se telefonra kellett :) hanem hogy ne az egész taníttatásom költségét a szüleimnek kelljen állnia, főleg ha néha még bulizni is szerettem volna a haverokkal (bár volt, hogy a bulik pont a munka miatt maradtak el). Szerintem próbáld ki, új ismerősökre is akadhatsz és némileg függetlenebbnek is érezheted magad. Ha jó társaságba, helyre kerülsz még a munka is lehet bulis. Nekem sok szép (néhány rossz is) emlékem fűződik ahhoz az időszakhoz.
2014. nov. 25. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
ha pénzel dolgozol, oda kell figyelni és iskola után 6 órát dolgozni kemény. ha újságot hordasz ki azt meg lehet csinálni iskola után is, de nem könnyű.
2014. nov. 26. 13:35
 13/16 A kérdező kommentje:
de mondom hogy csak hétvégén
2014. nov. 26. 14:44
 14/16 A Tengerész ***** válasza:
Figyelj, ahogy látom tökös gyerek vagy. Nem lesz nehéz. Sőt lehet, kifejezetten élvezni fogod. Mellette hasznos tapasztalatokat szerzel, mindenféleképpen előny a korosztályod többi puhányával szemben. Ha belegondolsz sokan ennél többet lógnak a neten mindenféle hülye játékokkal szarakodva. Melyik a hasznosabb?
2014. nov. 27. 08:04
 15/16 dianaduchess válasza:
Szerintem ez önfegyelem kérdése, mindent meg lehet oldani. Én 16 éves koromban kezdtem ugyanígy heti 1 napot dolgozni, a számtechet kivéve mindenből 5-ösre érettségiztem. Okj-n is dolgoztam félállásban, majd a diplomámat is munka mellett szereztem (4es lett). Tehát, ha úgy érzed, próbáld meg. :-)
2014. nov. 29. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem péntekenként belefér. Ráadásul sokkal hasznosabb, mint ha a korodbeliekkel elmennél leinni magad. Szóval hajrá, meg tudod csinálni.
2014. nov. 29. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!