Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itthon hagynátok két gyermeket...

Itthon hagynátok két gyermeket egy külföldi munka miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz körülmények között élünk,szerencsét próbálnék külföldön abban a reményben,hogy adósságainkat ki tudnánk fizetni egy idő múlva és az albérletből is megszabadulnánk.A gyermekeim 8 és 12 évesek,apjuk és nagymama lenne velük.Mit gondoltok, nagyon "csúnya" dolog lenne ez egy anyától?
2010. jan. 29. 12:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én nem tenném,és nem is tudnám megtenni.Se én,se a gyerekeim nem élnénk túl.Ebben a korban nagy szükség van rád!Ez egy vélemény,de neked kell ezt eldöntened!
2010. jan. 29. 12:41
 2/12 anonim válasza:
Mennyi időre mennél?
2010. jan. 29. 12:45
 3/12 anonim válasza:
ha jól fizetnek, akkor lehet érdemes lenne megpróbálnod, aztán ha sikerül vmi külföldön, esetleg meg lehet majd próbálni, hogy a gyerekek és a férjed is kimenek, és ott fojtatjátok az életet, lehet jobban jártok. az viszont tény, hogy az elejé nagyon nehéz lesz.
2010. jan. 29. 14:41
 4/12 anonim válasza:
12:41-es vagyok.Szerintem a gyerekek érdekét kell nézni!Ne tegyél olyat,amit később megbánhatsz!A férjed nem tudna kimenni?Hidd el,egy anyára nagy szükség van ebben a korban.
2010. jan. 29. 15:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Előre láthatólag 6 hónapra mennék.Tudom ,hogy nagy szükség van rám itthon de nem találunk más megoldást a helyzetünk javítására.Amikor úgy gondolom,hogy elvállalom a kinti melót akkor azzal vigasztalom magam,hogy később a gyerekeimnek is jobb lesz.(remélhetőleg)
2010. jan. 29. 15:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Jaa! A fizetés pedig kb.400 ezer Ft-nak megfelelő angol font.(Londonba mennék)
2010. jan. 29. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Én megérteném, mi is nagyon rossz körülmények között élünk... Főleg ilyenkor hó végén, kaja is alig van, és van egy 7 éves húgom.

Szóval ha nálatok is olyan súlyos a helyzet, mint nálunk, akkor szerintem menj! 6 hónap. Neten, webkamerán keresztül akár naponta tarthatjátok a kapcsolatot, hála a technikának.

De gondolom kint is albérletbe mennél.. Azért azt tudni kell, h London a világ egyik legdrágább városa, az albérlet iszonyú húzós ám! De ha így is megéri, gondolom már számolgattál mennyit tudnál félretenni, hazaküldeni, akkor ok.

Én is ki szeretnék menni amúgy, aupairnek most tavasszal, ha összejön valami jó.

Sok szerencsét!

2010. jan. 29. 19:14
 8/12 anonim válasza:

Ez nagyon nehéz...!A nővérem tavaly ment ki Olaszországba,de csak 2 hónapig bírta!Nem a munkával volt baja,csak nagyon hiányzott a gyereke!!!Nagyon sírt kint szegény,annyira sajnáltam!

Azt lehet,hogy ha nem bírod,akkor előbb hazajönni?Akor talán megpróbálhatod.De lelkileg biztos,hogy nagyon ki fogsz készülni!Anita

2010. febr. 1. 16:05
 9/12 anonim válasza:
...és sok szerencsét!!!Ha kimennél mégis,akkor ha tudsz net közelben lenni,akkor írjál majd ide néha-néha,hogy mégis milyen.Még egyszer sok szerencsét!!Anita jajj,még a könnyeim is kijöttek...
2010. febr. 1. 16:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Aludtam rá egyet-kettőt és úgy döntöttem,nem próbálkozom a külföldi úttal.Beszélgettem a gyerekeimmel is erről,nagyon nehezen viselnék...és én is!Persze ezt eddig is tudtam de a remény -a jobb élethez - elvakított.

Szóval maradok,még ha kevesebb pénzből is élünk de BOLDOGABBAN!Azt hiszem ez a fontosabb.

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

2010. febr. 2. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!