Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok ezen álláshirdet...

Mit gondoltok ezen álláshirdetésről?

Figyelt kérdés

Az én véleményem szerint valami nagyon nem stimmel vele. "Vezető" pénzügyi vállalathoz keresnek pénzügyi elemzőket, olyan elvárással, mint szeressen beszélgetni vagy hogy már középfokú végzettség is elegendő (itt nem lebecsmérlően beszélek azokról, akiknek ilyen van). És ezért 400 ezret fizetnek bruttóban, sőt minden(!!) jelentkezővel felveszik a kapcsolatot.

Az e-mail cím meg egy vicc...

[link]

2014. nov. 18. 22:47
 1/8 A kérdező kommentje:

Közben mégegy helyen megtaláltam. A weboldala: hitel-most.hu

Valaki valamit tud róluk?

2014. nov. 18. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A weboldal sem úgy néz ki, mintha ez egy vezető pénzügyi vállalat lenne. Hallottál már valaha erről a hitel-most nevű "vállalatról"? Az biztos hogy átverés, talán a jelentkezőktől akarnak pénzt lenyúlni valamilyen módon, érdeklődj náluk emailben úgy talán kiderül hogy mit akarnak.
2014. nov. 18. 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Á ezekkel nem kezdek el semmit. Sztem értelmetlen lenne, utána meg mindig csak hívogatnának :D Én egyetlen egyszer hallottam róluk, de már nem emlékszem,h milyen formában.
2014. nov. 18. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A weboldalkészítő cégnél csipognak a gombok:D Mintha 20 évet fiatalodtam volna.

[link]

Ezek 400ezer pengőt fizetnének inkább a weboldal alapján...

2014. nov. 18. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

tuti kamu, csak pár indokot mondok, hogy miért

-egy érettségivel rendelkező embernek nincsenek meg a módszertani ismeretei, hogy egy pénzügyi elemzői munkakört ellásson

-egy pályakezdő, érettségivel rendelkező embernek egy cég se fog br. 400 ezer fizetést adni

-kizárt dolog, hogy egy vezető pénzügyi vállalatról van szó, az minimum egy pénzügyes diplomát kérne, és ha jól tudom a vezető pénzügyi vállalat Magyarországon az otp, nem hiszem, hogy jófogásra(LOL) pakolná ki az álláshirdetéseit az otp vagy bármely más vezető pénzügyi vállalat a saját karrieroldaluk helyett

-kötetlen munkaidő... szerintem még dolgozni se kell azért a pénztért, csak bemenni az irodába megfőzni egy kávét és pár excel táblázatban átírni 1-2 számot, aztán mehetsz haza :D nagyon kamuszagú

ez vagy valami lehúzás egy tanfolyammal, vagy ügynökösködni kell vállalkozói jogviszonnyal vagy mindkettő

2014. nov. 19. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
még normális weboldalra se telik nekik
2014. nov. 19. 01:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jutalékos, tukmálós (biztosítási és hitelügynöki) melót látunk. Mindenkit felvesznek, akinek érettségije van és hajlandó kiváltani a vállalkozóiját, amely után (könyvelői díjjal együtt) 60-70ezret kell kicsengetnie havonta, akkor is, ha nem ad el semmit sem. Ha mégis sikerül rábeszélnie sok-sok embert biztosítás kötésére, hitelre stb, akkor lehet akár havi br. 400 is a fizuja, de ez egymillióból ha 1 embernek sikerül.

Felejtős.

2014. nov. 19. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

100% h kamu. Nyilván madarakat kell keresni fogyasztói csoportba.

[link]

Mindenki csinálhatja, hiszen a cég egy fillért sem fizet, majd az ügyfelek után kapsz %-ot, persze vállalkozói kell. Az e-mail cím, meg a weboldal is egy vicc. Ez egy gyengén sikerült csapda, semmi más. Elég ha rákérdezel bármire (pl bejelentett állás-e) és egyből elkezdenek mismásolni.

2014. nov. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!