Ha van érettségim, akkor közmunkán több fizetést kapok, mint 50000 forint?
Figyelt kérdés
Attól függetlenül, hogy nem olyan munkakörben dolgozom, ahol létszükséglet az érettségi megléte.2014. nov. 13. 08:05
1/7 anonim válasza:
Semmivel sem kapsz többet, és nem kap többet egy diplomás sem, mint egy 4 általánossal rendelkező ember.
Épp ezért szoktak panaszkdni, hogy az egyik tanult, a másik nem, és ugyanúgy, ugyanannyiért söpörnek utcát.
A közmunkában nincs bértábla, nincsenek pótlékok, hisz ezek a munkák nem végzettséghez kötöttek.
2/7 anonim válasza:
Munkakörtől függ, hogy hova kerülsz, én irodán vagyok és 64910ft a nettóm. Ismerek olyat is, aki 2 diplomával volt utcaseprésre beosztva és 50-et kapott érte.
3/7 anonim válasza:
Ha szellemi munkásként szerződtetnek (mármint ténylegesen mondjuk irodai asszisztensnek) kapod a 64-et, ha fizikaiként akkor 50-et.
4/7 anonim válasza:
Irodai közfoglalkoztatáson érettségin felül irodai képzettséggel vagy felsőfokú képzettséggel nettó 64.910 Forint és cafeteria jár. Minden más esetben csak az 50.000 Forint jár. A parkgondozó közmunkán nem is veszik figyelembe a képzettséget.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: milyen cafeteria?
Nem kapunk mi semmit se.
6/7 anonim válasza:
Akkor ez helyenként eltérő. De valahol van Erzsébet utalvány, BKK-bérlet, és Szép Kártya. Így már ki is jön a minimálbér.
7/7 richiehb válasza:
Én közmunkás vagyok érettségivel viszont a kollégám csak szakmunkás, de mindketten kellő informatikai ismerettel és jó kommunikációs készséggel munka és termelésszervező azaz csoportvezetőként dolgozunk és egységesen nettó 73 ezret kapunk.. kb 119 bruttó...juttatással még nem találkoztam 4 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!