Hol tudnám eladni kivarrott gobelinjeimet? A netes értékesítést már próbáltam, nem jött be. Kézműves/ rövidáruboltok szoktak ilyeneket felvásárolni? Hol próbálkozhatnék?
Vaterán próbálkoztál már?
A frekventáltabb idegenforgalmi helyeken szokták árulni, bazárosok, náluk kéne megpróbálnod.
Kékestetőn, Egerben, Tihany, stb.
Csak ahhoz mondjuk kell engedély is, hogy ott árulhass... Amúgy [link]
Itt ilyen kézműves dolgokat adnak- vesznek.
Ezt az oldalt én is köszönöm! :-)
Amúgy a Vatera helyett inkább a zsibvasar.hu, ha már aukciós portál, az legalább ingyenes, és egyre többen használják, a Vaterán már azért is fizetni kell, ha feltöltesz valamit, függetlenül attól, hogy eladod-e vagy nem.
Saját weboldalt 5 perc alatt csinálhatsz, eleinte ingyenes is megteszi.
Gondolom van email címtárad, iwiw-es ismerősök.
Szépen kitalálsz egy hírlevelet, vagy kiküldesz mindenkinek egy mailt, hogy tájékoztasd őket, ezzel foglalkozol, ez a weboldalad, csatolsz képet, akciót esetleg, kéred, hogy írjon vissza, ha kér mailt ebben a témában tőled. Ja és küldesd tovább a levelet úgy, hogy tutira megérje neki. Pl leöltheti ingyen a hogyan készíts házilag gobleint c. ebook-odat (ezt persze meg kell írni).
+ teszvesz, vatera, zsibvásár, meg minden hagyományos vásár, kiállítás, akármi.
Remélem segítettem. Esetleg tudsz küldeni egy képet a kedvenceidről? Megnézném én is a munkáidat.
Ide küldheted: sovarine.adrienn@gmail.com.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!