Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A győri audi gyár alkalmazottj...

A győri audi gyár alkalmazottjai menyi kedvezményt kapnak ha új audit vásárolnak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 4. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Én ugyan csak rövid ideig dolgoztam ott de úgy tudom semennyit...
2014. nov. 4. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Lízingelni viszont viszonylag kedvezően lehet.
2014. nov. 4. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
remélem csak vicc a kérdés :D
2014. nov. 4. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A tippem a következő: a beosztottak úgysem engedhetnek meg maguknak egy új Audit, szenior menedzsment szintjén meg úgyis kapnak cégautót. Ergo a kérdés meglehetősen irreleváns.
2014. nov. 5. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Így van,akik annyi pénzt kapnak hogy tudnak venni egy autót nem vesznek,mert kapnak ingyen cégautót!A többi munkás meg nem igen engedheti meg magának hogy Audit vegyen,ugyan is 150.000Ft-ból nem tudom hogy akarsz Audit venni,Suzukit kapsz majd hitelre újonnan,de Audit hát nem tudom,ha kapnák se vállalnám be mert nem maradna semmi belőle!

Szóval igazából tökre semennyi kedvezményt nem kapnak!

Szóval röviden ennyi,ezt jegyezd meg,egy gyári munkás soha se kap annyi pénzt,amiből meg tudja venni azt amibe ő is közreműködött! Tehát Ferrári gyárban sok pénzt kap,csak épp a Ferrári se olcsó mulatság,tehát ahogy növekszik a fizetésed úgy annak az ára is,amit előálítasz :D Persze elmehetsz Philipsbe 80e-ért és talán nem rugnak ki két hetetne mondván nincs munka,bár villanykörtét tudsz venni belőle xD

2014. nov. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!