Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen álláslehetőségek...

Milyen álláslehetőségek vannak Magyarországon környezetvédelemmel vagy hasonló dologgal foglalkozóknak?

Figyelt kérdés

Még középiskolás vagyok és a továbbtanulásról gondolkodok, ezért sok fele körbenézek.

Ne olyat mondjatok, hogy az ne legyek mert az nem jó semmire, hanem ha érdekel az ilyesmi mit ajánlanátok és mik az igények?

2014. nov. 3. 20:27
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én például Győrben végeztem a Mayer Lajosban víz-szennyvíztechnikusként. Baján van főiskola is. A Csatornázási Műveknél dolgoztam laborban, majd előadóként. Gyárakba jártunk az ipari víz minőségét (amit a tevékenységük során felhasználtak, majd a csatornába engedtek, és károsító, vagy mérgezőanyagot tartalmazott/tartalmazhatott) ellenőrizni jogszabályok alapján. Voltak olyan kollégák, akik elhelyezkedtek először mintavevőként, és közben tanultak a főiskolán, vagy az egyetemen. Ez környezetvédelmi tevékenység volt. Gyárakban is szoktak lenni előadók, akik a környezetvédelemmel foglalkoznak (vízvédelem, zaj-, levegő-, talajvédelem stb.

A Wesley János főiskolán is van most hasonló szak. Ha magasabbra készülsz eljutni, akkor pl. Bajára mehetsz, vagy a Műegyetemre. Mérnökök is foglalkozhatnak környezetvédelemmel, pl vegyész-, környezet-, gépész-, stb.

2014. nov. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!