Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen állás érdemes hogy...

Milyen állás érdemes hogy milliókat keress?

Figyelt kérdés
Jelenleg Gimnáziumba jàrok és közgazdasági szakközép is érdekel a pénz miatt. De inkább humán beállítottságú vagyok és humán osztályba is járok bár lehet átmegyek közgázra. Szerimtetek a jövőbe miben van a legtöbb pénz, milyen üzletben? Nem tudom eldönteni mi legyek. Mivel lehet milliókat keresni?
2014. okt. 31. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Bármivel lehet milliókat keresni, de hogy nem "állásban", az több, mint valószínű...
2014. okt. 31. 20:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Én se olyanra gondoltam. Vállalkozàs, üzletvezetés, végrehajtó vagy ilyesmi.
2014. okt. 31. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Bármi... Csak ne állásban gondolkodj... A közgáz egyenes út lesz a (jó) álláshoz... :)
2014. okt. 31. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Ma már rengeteg mindennel, igazából csak kreativitás és lehetőségek kérdése, akinek van internet elérése annak lényegében végtelen lehetősége van. Az más dolog, hogy nem könnyű.
2014. nov. 1. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:

"végrehajtó"

ne aprózd el, állj maffiózónak. :D

2014. nov. 1. 02:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem igàzából pl. hogy milyen üzlet vagy vàllalkozásban van/lesz a legtöbb pénz. Esetleg ugye jog
2014. nov. 1. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Valóban, az állás szolgameló, és nem leszel milliomos belőle.

Na de a jó üzlet az, amikor a befektetett munkád, pénzed, akármid kevesebb, mint amit az üzlettel nyersz. A hosszú távú, sok éves megtérülésekben csak akkor érdemes gondolkodni, ha egészen sok pénzed van, és meg tudsz élni az ilyen üzlet bevételeiből is (pl ingatlan kiadás sztem jó üzlet ilyen esetben, és biztos is, már ha jó helyen és állapotban van az ingatlan).

Más esetben, ha nincs sok pénzed, de van ötleted, szerintem a szoftverben van a pénz, a mobilpiacot ki lehet használni, nagyon felfutóág. Egy jó ötlet kell, jó terv, és sok pénzt hozhat a dolog.

2014. nov. 1. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Szinte minden vállalkozásban van sok pénz. A "hogyan" az ami meghatározza, hogy neked mennyi (vállalkozóként).
2014. nov. 1. 16:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Ingatlanban nem vagyok biztos mert manapság nem sok eber engedhet meg jó hàzat magának.

Szoftverekkel mit értessz pontosan?

2014. nov. 1. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem arról szól az ingatlan üzlet, ki milyen házat engedhet meg magának, másrészt az ingatlan nem csak ház lehet, na hagyjuk.

Szoftver? Csinálsz appot, vagy inkább szerzel jó megrendelőket, felveszel pár programozót, foglalkoztatod őket, te meg leveszed a zsét.

2014. nov. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!