Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kevés a segély. Sajnos nincs...

Kevés a segély. Sajnos nincs normális munka, csak közmunka és azt nem végzem el mert semmi. Melyik országba érdemes kimenni, ahol adnak normális segélyt ha nincs munka? akarok dolgozni de lehet nem tudok.

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 01:07
1 2
 11/20 anonim válasza:
45%

Származás nem akadály??:))

Ti nagy elvagytok tévedve.

Sok munkahelyre bemész barna bőrrel,Lakatos vezetéknévvel és kizavarnak:D

2014. okt. 31. 01:29
 12/20 anonim válasza:
A szesel szigetek szép hej
2014. okt. 31. 02:25
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

A segélyt sehol sem osztogatják nagyvonalúan akárki jöttmentnek, ahol még eddig nem tették, ott is szigorítani fognak.

A Svájcba indult dikkmánok azzal a lendülettel ahogy megérkeztek fordultak is vissza, amikor megértették, hogy azokat nem lehet palira venni. :-)

2014. okt. 31. 02:37
 14/20 anonim válasza:
Sztem bárhová mész az országból, nem veszítünk veled semmit.
2014. okt. 31. 03:07
 15/20 anonim válasza:
78%
El mész te a jó kva an,yádba te gyökér! Az ilyen tetves tróger senkiházi csőcselék miatt tart itt az ország ahol tart! Persze mindig más a hibás, meg hogy szegény roma gyereket ki közösítik! A k,va a,nyád te lusta g,ci nem végzed el a munkát? Mi azért dolgozunk hogy a te gyökér fajtádat el tartsuk? Legyen neked segély azért? Nem tudsz dolgozni? Basszus addig kell menni amíg nem lesz, nem országot kell keresni ahol segélyt adnak hanem munkát! Keress egy jó mély árkot a dezsvíreiddel együtt és ugorjatok bele! Vannak lelkes közmunkások akik biztosan szívesen el tehetnek majd titeket! Ja igen a leg fontosabb én is cigány vagyok, de pont az ilyen senkiháziak miatt szégyellem hogy az vagyok! Tanulni, munkát keresni dolgozni és nem pedig a kölyköket csinálni meg inni mint az állat mert persze arra van pénz!
2014. okt. 31. 04:18
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Ha nincs munkád, miből fizeted az internetet?
2014. okt. 31. 05:31
 17/20 anonim válasza:
77%

Mindn más országban több a segély, mint itt

Menj!

Menj!

Menj!

Ha már ez eleve megfordult a fejedben, hogy az én adómból élnél

Vissza ne gyere!!!

2014. okt. 31. 07:31
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Tudod kérdező szégyen a gondolkodásod és irritáló a lustaságod.

Abszolút egyetértek azzal, hogy legyen kevés a segély, sőt még ennek a felét is elvenném!

Egyedülálló anyaként, normális, tanult munkavállalóként én bizony a közmunkát is, a takarítást is, az árufeltöltést is örömmel elvállalnám, ha nem lenne más- mert kenyérre, egészségbiztosításra, ovis étkezésre, rezsire bizony pénz kell!

Ne is adjanak normális segélyt annak, aki nem beteg és munkaképes korú! Én sem segélyen élek, hanem dolgozom, eltartom magam és a gyermekemet- neked is valami hasonlót ajánlanék.

Hogy nehéz? Az.

Fárasztó? Igen.

Mégis tudok tükörbe nézni, nem vagyok kiszolgáltatva és értelmes tevékenységet is végzek.

Sosem értettem ezt a lusta, nem törődöm stílust.

Remélem, csak provokáció volt.

2014. okt. 31. 09:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Összegyűjtöttem pár jó állást amik keresettek kül és belföldön amihez nem kell iskolai végzettség:

Nejlonzacskóhegesztő

Lelkiismeret-furdaló

Észbontó

grillcsirkefogó

szomorúfűzfa vigasztaló

Illúzió-romboló

rongyrázó

Fedett pályás ki néz magasabbra

Fogvájó

Makarónilyukasztó

Villamoson helyét soha át nemadó

Vízkőszerelő

Csavargyárban anyázó

Okleveles csigalassító

Szavadon fogó

Vízikerékpáros légifelderítő

Mélytengeri zoknihegesztő

Balett intézetben súgó

Szélfütyültető

Liftaknába lekvárkapáló

2014. nov. 2. 19:58
 20/20 anonim válasza:
Azokat értem meg egyedül a segélykérők közül, akiknek tényleg nem tud az állam semmi munkát adni, meg a munkaügyi se, de ha már van egy rosszul fizető állás, meg kicsivel kevesebb segély, amiért csak s**get kell vakarni, akkor mindenki rápattan a segélyre, ezért nem jó ez az egész tényleg.
2014. nov. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!