Kevés a segély. Sajnos nincs normális munka, csak közmunka és azt nem végzem el mert semmi. Melyik országba érdemes kimenni, ahol adnak normális segélyt ha nincs munka? akarok dolgozni de lehet nem tudok.
Származás nem akadály??:))
Ti nagy elvagytok tévedve.
Sok munkahelyre bemész barna bőrrel,Lakatos vezetéknévvel és kizavarnak:D
A segélyt sehol sem osztogatják nagyvonalúan akárki jöttmentnek, ahol még eddig nem tették, ott is szigorítani fognak.
A Svájcba indult dikkmánok azzal a lendülettel ahogy megérkeztek fordultak is vissza, amikor megértették, hogy azokat nem lehet palira venni. :-)
Mindn más országban több a segély, mint itt
Menj!
Menj!
Menj!
Ha már ez eleve megfordult a fejedben, hogy az én adómból élnél
Vissza ne gyere!!!
Tudod kérdező szégyen a gondolkodásod és irritáló a lustaságod.
Abszolút egyetértek azzal, hogy legyen kevés a segély, sőt még ennek a felét is elvenném!
Egyedülálló anyaként, normális, tanult munkavállalóként én bizony a közmunkát is, a takarítást is, az árufeltöltést is örömmel elvállalnám, ha nem lenne más- mert kenyérre, egészségbiztosításra, ovis étkezésre, rezsire bizony pénz kell!
Ne is adjanak normális segélyt annak, aki nem beteg és munkaképes korú! Én sem segélyen élek, hanem dolgozom, eltartom magam és a gyermekemet- neked is valami hasonlót ajánlanék.
Hogy nehéz? Az.
Fárasztó? Igen.
Mégis tudok tükörbe nézni, nem vagyok kiszolgáltatva és értelmes tevékenységet is végzek.
Sosem értettem ezt a lusta, nem törődöm stílust.
Remélem, csak provokáció volt.
Összegyűjtöttem pár jó állást amik keresettek kül és belföldön amihez nem kell iskolai végzettség:
Nejlonzacskóhegesztő
Lelkiismeret-furdaló
Észbontó
grillcsirkefogó
szomorúfűzfa vigasztaló
Illúzió-romboló
rongyrázó
Fedett pályás ki néz magasabbra
Fogvájó
Makarónilyukasztó
Villamoson helyét soha át nemadó
Vízkőszerelő
Csavargyárban anyázó
Okleveles csigalassító
Szavadon fogó
Vízikerékpáros légifelderítő
Mélytengeri zoknihegesztő
Balett intézetben súgó
Szélfütyültető
Liftaknába lekvárkapáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!