Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert nem fogadjak el nyelvtud...

Miert nem fogadjak el nyelvtudasnak az anyanyelvi szintu angolt bizonyitvany nelkul?

Figyelt kérdés
Palyakezdo 24 eves srac, angliaban szuletett es elt 21-eves koraig, de a csalad haza koltozik, a srac magas vegzettseggel rendelkezik munkat keres, minden jol megy az interview-n, de mivel az angolrol nincs bizonyitvanya eltanacsoljak. MIERT?
2014. okt. 8. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
érdekes, tőlem sose kérték a nyelvvizsgapapírt (nincs is), az utóbbi-időben meg tesztelni se tesztelik a nyelvtudásom, valószínűleg, mert ki is röhögném őket... pedig mivel most váltottam munkahelyet voltam néhány interjún...
2014. okt. 8. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Szintén mostanában kerestem állást, és bár benne van az önéletrajzomban az nyelvvizsgám, sehova nem kértek másolatot meg semmit. Az összes HR-es úgy kezdte, hogy telefonon angolul egy interjú, és csak utána beszéltünk továbbiakról. Amúgy igen, ha anyanyelvi angolja vagy, miből állna neki egy nyelvvizsga? Mint neked egy 8.-as nyelvtandolgozat?
2014. okt. 8. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
A diplomámat mindig be kellett mutatni, de a nyelvvizsgát soha sehol nem kérték...., szóval szerintem is kamu a kérdés.
2014. okt. 9. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Mondom, közig.szerveknél, igazságügyi szerveknél, ahol használják is a nyelvet, ott elkérik a nyelvvizsgát... Mondjuk ilyen helyeken már eleve a pályázattal együtt be kell nyújtani a hiteles másolatot, szóval valszeg kamu.
2014. okt. 9. 14:44
 15/15 anonim válasza:
51%
Csupa szerencsés "tőlem nem kértek bizonyítványt" ember írt ide. Állami hivatalokban, egyetemeken, stb. is elkérik a bizonyítványokat. Nyilván könnyű neki levizsgázni, nyilván le is fog. De 1 hónappal előre kell jelentkezni a vizsgára, aztán vizsga, aztán még legalább 3 hónap, ameddig bizonyítványt kap, addig meg ne jelentkezzen munkára? Mellesleg nem is olcsó.
2014. okt. 11. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!