Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegedi munkákat hol találok?

Szegedi munkákat hol találok?

Figyelt kérdés
A neten keresgélek, de egyszerüen alig találok, amig meg mondjuk találok OLX-en oda nincs kiiirva cim. E-mailben is küldtem márpár helyre önéletrajzot, de nem kaptam választ.. Tudnátok nekem helyeket ahol tudnék dolgozni ilyen cukrász, szakács, értékesitö ilyesmi poziciokban? 21 éves vagyok pályakezdö..

2014. okt. 6. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is Szegeden keresek, érettségivel. :) Azt látom hogy elég kevés a lehetőség. Beadtam a MediaMarkt-ba is, fel is hívtak hogy az önéletrajzom alapján pont jó lennék az ügyfélszolgálatra, rákérdeztem azért a fizura is. A nettó 120 körüli összeg hallatán azt mondták hogy akkor mégse kéne menni... Mi pénz lehet ott akkor, 70-80?
2014. okt. 6. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom én tökre kivagyok készülve közben lakást is kell keresnem, mivel nem vagyok szegedi.. akkor sok sikert neked is! :)
2014. okt. 6. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy? Én már szegedi vagyok, de én meg pesten dolgozom, szóval így se egyszerű váltani:D Én sem örülök ennek, főleg hogy a jelenlegi munkahelyemen egy rakat kedvezőtlen változás van, de pesten albérletet fizetni, feljárni, bkv-bérletet fizetni.... nem egyszerű történet hallod.
2014. okt. 6. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Vajdaságbol szeretnék kötlözni melot találni meg lakást vadászgatok éppen... :)
2014. okt. 6. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

"A nettó 120 körüli összeg hallatán azt mondták hogy akkor mégse kéne menni... Mi pénz lehet ott akkor, 70-80?"

Haha, komolyan gondoltad, hogy érettségivel majd adnak nettó 120 ezret??? nagyon el vagy tévedve!

értékesítő lehetsz bárhol, vannak Szegeden pl.ingatlanirodák,pénzintézetek,oda folyamatosan keresnek új embereket (általában középfokú végzettség elég)

persze megvan ennek a szakmának is maga hátránya!

Cukrász, szakács végzettséged van?? Ha igen akkor beballagsz egy pár cukrászdába, étterembe az önéletrajzoddal.

De most láttam fb-on pl. hogy Algyőre is keresnek az hotelbe szakácsot!

2014. okt. 7. 06:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Most pesten dolgozom 160 nettóért, van aki 280-at visz haza, mert olyan pozícióban dolgozik, igen, érettségivel.
2014. okt. 8. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Sikerült valamit már találnod? (Első válaszoló vagyok)
2015. febr. 15. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!