Budapesten mennyit keres egy call centeres?
Figyelt kérdés
Mindenhol fizetési igényt kérnek, de nem tudom milyen összeg lenne reális. Nem akarok sem keveset sem nagyon sokat írni. Dolgoztam call centerben akkor nettó 120-at kerestem. Ez kb 4 éve volt.2014. szept. 28. 18:10
1/6 anonim válasza:
Én most 117. Et keresek hat órában 8 ban 142 plusz 15 cafeteria volt
2/6 anonim válasza:
Nem sokat változtak a bérek, 190-200ezer bruttó, 120-130ezer nettó.
Nagy nemzetközi cégek call centereit nem ismerem (ahol nyelvtudás és speciális ismeretek is kellhetnek.)
3/6 anonim válasza:
Call center alatt mit értesz?
Mert vannak ügyfélszolgálat jellegűek, akik bejövő hívást fogadnak, illetve vannak a sales jellegűek, akik meg kimenő hívásokat indítanak. A kettő között azért nagy különbség van.
4/6 anonim válasza:
KKV, nyelvtudás nélkül 118-200 közötti bruttó, multik, legalább felsőfokú nyelvtudással 270-500, persze a magasabbik vége már szeniori, meg szakértői pozikban.
5/6 anonim válasza:
Multinál van ismerősöm, ő bruttó 320 körül kap plusz cafeteria.
6/6 anonim válasza:
Én 2 éve 160-180 ezret vittem haza, de volt hétvégi műszak is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!