Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdálkodási és menedzsment...

Gazdálkodási és menedzsment szak elvégzése után milyen munkát lehet vállalni?

Figyelt kérdés
Jó egyetemre gondoltam (Corvinus, BME). Azért kérdezem, mert ahogy nézegettem üzleti területen főleg pénzügyeseket, számviteleseket, marketingeseket, HR-eseket keresnek. Na most a gazdálkodási és menedzsment szak az egyik se ezek közül. Úgy reklámozzák, hogy "vezetőképzés", de egyetem elvégzése után nyilván nem vezető lesz az ember egyből De akkor mégis milyen munkát kaphat valaki ilyen végzettséggeL
2010. jan. 21. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána hogy van-e szakmai gyakorlat meghirdetve?

Barátnőm BGF-es, nekik úgy van hogy van egy félév gyakorlatuk. Ha jól dolgoznak a gyakorlaton, maradhatnak utána ott dolgozni

2010. jan. 22. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy van szakmai gyakorlat, csak inkább az a kérdés,hogy a fent említett szak elvégzésével milyen munkát tud ellátni az illető. Mert addig oké, hogy elmegy gyakorlatra és mondjuk adatot rögzít vagy valami ilyesmi, de ahhoz nem kell az, hogy valaki elvégezze ezt a szakot. A kérdés inkább arra irányult, hogy konkrétan milyen lehetőséggel számolhat, milyen területre veszik fel azt aki az adott szakon végzett.
2010. jan. 22. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy szakmai gyakorlaton nem adatrögzítéssel fognak megbízni....

Ismerős BGF-en végzett és felvették dolgozni oda ahol a szakmai gyakorlata volt.

Igaz azóta "kihasználják" mert napi 10-12 órát dolgozik (azt nem tudom hogy mit) de nem adatot rögzít...

2010. jan. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!