Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten milyen munkát lehet...

Pesten milyen munkát lehet találni 8 általánossal?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 02:07
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Menj el rendőrnek :D ahhoz még 8 általános sem kell...
2010. jan. 21. 02:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De komolyan,nagyon fontos lenne hogy találjak!
2010. jan. 21. 02:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Érettségizz le,bakker. Amúgy protekciós utcaseprő.
2010. jan. 21. 04:47
 4/8 anonim ***** válasza:
segédmunka építkezéseken
2010. jan. 21. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Uhh ez ultra gáz. Azok sem találnak akinek szakmája, érettségije, diplomája van.
2010. jan. 21. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem gáz!Tartósan beteg voltam kórházban feküdtem ezért nem tudtam még letenni,2-3 évet csúszok a többiekhez képest.Mielött elkezdesz ítélkezni ismerd meg a másik felet!Idióta.
2010. jan. 21. 16:20
 7/8 anonim válasza:
szerintem itt a neten nézzél gyárakat pest környékén sok van, és némelyiknek még gyári busza is van . vagy elmehetsz esetleg árufeltöltőnek tesco, cora, metro, müller stb... prbálkozz. most még eszembe jutott esetleg mávhoz,bkvhez szerelvénytakarítónak vagy más takarítócéghez abban még pénz is van hidd el. sok sikert :)
2010. jan. 22. 15:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm szépen.Hihetetlen hogy vannak itt normális emberek is.
2010. jan. 22. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!