Ha elmegyek közmunkásként dolgozni akkor elvesztem a pályakezdői valamit?
Pályakezdők szochó kedvezménye: 25 év alatti és 180 napnál kevesebb bejelentett munkaviszony.
Elmehetsz dolgozni amennyiben nem lesz 6 hónap bejelentett munkád és 25 év alatti maradsz, akkor jár a szochó kedv.
Én most a helyi művházba járok közmunkázni. És azt mondták, hogyha olyan munkakköre akarom beadni (irodai munka, rendezvényszervezés stb) akkor beleírhatom. Az önkormányzat elvileg letudja igazolni nekem.
Nem sok pénz amit kapunk de legalább az olyan, hogy nem anyu/aputól kell állandóan kérnem és nem nyaggatnak miatta, hogy nem akarok melózni.
Szóval kerülhetsz jó helyre is. Én 2,5 hónapra kaptam meg ezt a melót. Hát nem tudom. Eleinte zavart, hogy mindenki rohant, ehhez egy hónap után hozzászoktam de attól még szerettem viszonylag. Már kezd elegem lenni belőle pedig van még 1 hónapom.
Tudod miből lett elegem? Vagyunk 25-30 an össz abból 8 an vannak állandón. Abból nagyrészük tök aranyos de pl:. van olyan csaj akin totál érezni, hogy emiatt kevesebbnek tart. És állandóan ugráltatnak ami alapvetően nem nagy baj. Csak nem igazána saját képességemnek megfelelő feladatot kapok. Tehát ilyeneket kapok, hogy szaladj el a hivatlba ezzel, szaladj el a suliba azzal stb. És hiába irodai munka szinte alig van, hogy gépen kell csinálni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!